Openingstijden Armenië

Het openbare leven begint in Armenië niet erg vroeg. Winkels zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.30 of 10.00 tot 19.00 uur. Supermarkten zijn vaak eerder geopend en de verkoop van groenten en fruit langs de kant van de weg lijkt dag en nacht door te gaan. Musea zijn meestal vanaf 11.00 uur open en één dag per week (meestal maandag) gesloten. Banken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00-18.00 uur. Wisselkantoren zijn vaak ook op zon- en feestdagen geopend.

Shoppen in Armenië
Ieder weekend wordt in Jerevan de Vernissage markt gehouden. Hier vind je schilderijen met Armeense afbeeldingen, antiek, zelfgemaakte tafellakens en vele andere leuke souvenirs. Op deze markt is het gebruikelijk om af te dingen.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.