Fotografie Vietnam

Tijdens een rondreis door Vietnam is het fotograferen van mensen doorgaans geen probleem. Ze maken het meestal duidelijk kenbaar als ze het niet op prijs stellen. Sommige etnische minderheden, zoals de Dao in het noorden, willen liever niet gefotografeerd worden.

In de meeste grote steden kun je geheugenkaarten voor de camera kopen en kun je foto’s op CD laten branden. Het fotograferen van strategische objecten zoals vliegvelden, bruggen en kazernes is niet toegestaan. En ook militairen en politieagenten kun je beter niet fotograferen.

Eendaagse fotocursus
Fotografie neemt een belangrijke plaats in voor veel reizigers. Het is fantastisch magische momenten, contacten met mensen, prachtige monumenten en bizarre situaties vast te leggen. En ze vervolgens bij thuiskomst als een blijvende herinnering in te plakken, aan de muur te hangen of te verspreiden via het internet. Koning Aap organiseert een eendaagse fotocursus waarin zowel een inleidende technische- als een beeldende kant zit. Voor meer informatie klik hier.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.