Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Vietnam

Groepsreizen naar Vietnam

Groepsreizen Vietnam

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Tijdens onze groepsreizen naar Vietnam kom je terecht in een land om verliefd op te worden. Het Zuidoost-Aziatische land maakt deel uit van het voormalige Indochina, waartoe verder ook Laos en Cambodja behoorden. Als je in Vietnam op vakantie gaat, kom je ogen tekort in allerlei opzichten. Zowel vanuit historisch en cultureel oogpunt als op het gebied van natuur biedt het land tientallen hoogtepunten. Van Halong Bay (Ha Long Bay, Halongbaai) tot en met Hanoi en van het berggebied in Noord-Vietnam met zijn fotogenieke rijstterrassen tot en met de Mekongdelta en Ho Chi Minh-stad… Een rondreis Vietnam staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie. 

Reis tijdens de Vietnam groepsreizen van de drukke hoofdstad Hanoi tussen de prachtige rijstvelden door naar de Halongbaai, een adembenemend natuurverschijnsel waar duizenden torenhoge rotsformaties eilanden vormen in de zee, maar geniet ook van de serene rust in het vruchtbare platteland. Alles wat dit prachtige land te bieden heeft komt aan bod tijdens de Vietnam groepsreizen van Koning Aap.

Ontdek het fantastische landschap, de uitbundige Vietnamese keuken, de vele tempels en andere monumenten en besluit deel te nemen aan een van onze fantastische Vietnam groepsreizen!