Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Vietnam

Familiereizen naar Vietnam

Familiereizen Vietnam

Koning Aap organiseert speciale familiereizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Vietnam en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Aziatische land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Vietnam

Bezoek met je hele gezin de drukke, typisch Aziatische steden als Hanoi en Ho Chi Minh-stad (Saigon), maak een boottocht (met overnachting!) door de Halongbaai of geniet aan de witte zandstranden die dit fantastische land te bieden heeft. Speciaal voor onze familiereizen naar Vietnam zijn er excursies beschikbaar welke speciaal gericht zijn op kinderen. 

Verrijk de kennis van je kinderen tijdens een van onze familiereizen naar Vietnam en ondervind met het hele gezin hoe mooi de Zuidoost-Aziatische cultuur is in sfeervolle stadjes als Hoi An waar je eventueel een Vietnamese kookles kunt volgen. Bekijk de keizerlijke paleizen van Hué, verblijf in een 'homestay' in de Mai Chau-vallei, geniet van een maaltijd bij de lokale bevolking thuis en neem een plons in zee of in het zwembad van je hotel. De meeste hotels op onze familiereizen Vietnam beschikken over een zwembad.

Beleef onze familiereizen door Vietnam door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin!