Reisdocumenten Madagascar

Reizigers die Madagascar willen bezoeken, moeten beschikken over een geldig internationaal paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst, alsmede een geldig visum.

Het visum voor Madagascar is bij aankomst gratis te verkrijgen indien de verblijfsduur niet langer is dan 30 dagen. Voor onze groepsreizen is dit het geval voor deelnemers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit.


Indien je langer dan 30 dagen verblijft op Madagascar dan is het visum voor Madagascar bij het consulaat van Madagascar in Rotterdam of bij de ambassade van Madagascar in Brussel aan te vragen. De kosten hiervoor bedragen € 50,-. Je kunt dit zelf ophalen of dit uitbesteden aan Koning Aap Reizen. In dat laatste geval brengen we naast de consulaire kosten € 25,- bemiddelingskosten per visum in rekening.

Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt dien je zelf bij de desbetreffende ambassade(s) na te gaan of een visum voor jou voor de desbetreffende landen wel of niet vereist is. Indien het wel vereist is verzoeken wij je vriendelijk dit visum zelf te regelen.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.