Veiligheid Letland

Over het algemeen hoef je je in Letland niet onveilig te voelen. Maar ook hier lopen zoals overal ter wereld kleine criminelen rond. Het is daarom verstandig om goed op je eigendommen te letten. Mocht je onverhoopt bestolen worden of iets naars overkomen, zorg dan dat je de app ‘SOS op reis’ gedownload hebt zodat je alle belangrijke telefoonnummers bij de hand hebt. Doe aangifte bij de politie in verband met de verzekering.

Nuttige reisadviezen en actuele informatie over de veiligheid in Letland vind je op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen (kijk onder reisadviezen bij Letland) of op http://diplomatie.belgium.be/nl. Nederlanders kunnen in geval van nood 24/7 bellen met het contactcenter van Buitenlandse Zaken, telefoon +31 247 247 247. Ook via het Twitteraccount @247BZ of de 24/7 BZ Reisapp kun je direct contact opnemen met het contactcenter.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.