Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Letland

Groepsreizen naar Letland

Groepsreizen Letland

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Letland groepsreizen hoe mooi deze prachtige Baltische Staat is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Wie besluit te reizen naar Letland, gaat een bijzondere ervaring tegemoet. Letland heeft een lange historie en dat vind je terug in de oude kastelen en kerken uit verschillende tijdperken. 9.000 voor Christus werd het gebied al bewoond en het land heeft daarnaast ook gediend als route voor de Vikingen. Het land heeft een mooie, lange kustlijn bestaande uit zandstranden, rotsformaties en duinen. Maak je een rondreis door Letland, dan valt je de prachtige, ongerepte natuur meteen op. Er zijn vier nationale parken te vinden, naast 24 natuurparken en vele natuurreservaten. Kortom: rondreizen door Letland biedt voor ieder wat wils!