Openingstijden Kenia

De meeste winkels zijn geopend van 8.00 tot 18.00 uur, vaak met een korte middagpauze en op zaterdag tot 12.30 uur. Met uitzondering van enkele kleine winkels, apothekers en souvenirwinkeltjes zijn alle winkels op zondag gesloten. Postkantoren zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag tot 13.00 uur.

Shoppen in Kenia
De souvenirwinkels, stalletjes en straatverkopers bieden een ruime keuze aan houtsnijwerk, kalebassen, (half)edelstenen, sisal manden, sieraden, inheemse gebruiks­voor­werpen, batik, met de hand beschilderde stoffen en andere nijverheidsproducten. Een authentiek souvenir is een kanga, een bedrukte lap stof die de vrouwen als wikkelrok of als draagdoek gebruiken en vaak voorzien is van een Swahili spreekwoord of gezegde. De verkoop van hui­den, schelpen, koraal en voorwer­pen van ivoor is in Kenia ten strengste verboden.

In warenhuizen en supermarkten gelden over het algemeen vaste prijzen. In de meeste andere winkels, ook de chiquere zaken, en op de markten is afdingen gebrui­kelijk.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.