Fotografie Kenia

Kenia is een fotogeniek land, niet alleen vanwege de natuur maar ook vanwege de mensen. Als je mensen tijdens je rondreis in Kenia fotografeert, vraag dan altijd eerst om toestemming. Op routes waar veel toeristen komen vragen stammen als de Maasai, Turkana en Samburu geld voor foto's. Onderhandel vriendelijk over de prijs en maak niet stiekem foto's. Je zult niet de eerste zijn die zich de woede van omstanders op de hals haalt.
Het is ten strengste verboden opnames te maken van de nationale vlag, politieagenten, militairen, kazernes, vliegvelden, havens, stuwdammen en dergelijke.

Eendaagse fotocursus

Fotografie neemt een belangrijke plaats in voor veel reizigers. Het is fantastisch magische momenten, contacten met mensen, prachtige monumenten en bizarre situaties vast te leggen. En ze vervolgens bij thuiskomst als een blijvende herinnering in te plakken, aan de muur te hangen of te verspreiden via het internet. Koning Aap organiseert een eendaagse fotocursus waarin zowel een inleidende technische- als een beeldende kant zit. Voor meer informatie klik hier.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.