Reisdocumenten Thailand

Reizigers die Thailand willen bezoeken moeten beschikken over een geldig internationaal paspoort dat nog zes maanden geldig is na terugkomst.

Indien je minder dan 30 dagen in Thailand verblijft heb je geen visum nodig. Wel een geldig paspoort dat bij vertrek uit Thailand nog minimaal zes maanden geldig is.

Indien je langer dan 30 dagen in Thailand verblijft, is een toeristenvisum verplicht, deze is aan te vragen bij de ambassade/consulaat van Thailand en is 60 dagen geldig.

Als je langer dan 60 dagen in Thailand wilt verblijven heb je een non-immigrant visum nodig. Hiervoor is een brief met redenen voor dit lange verblijf (en officieel zelfs een uitnodiging uit Thailand) verplicht. Deze brief dient ingediend te worden tezamen met het ingevulde aanvraagformulier.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.