Familiereizen Thailand

Familiereizen Thailand

Bezienswaardigheden Thailand familiereizen:

Bangkok

De ultramoderne wolkenkrabbers van Bangkok staan in scherp contrast met haar authentieke wijken, kleurrijke markten en gouden tempels. Bezoek het Grand Palace en het schitterende tempelcomplex Wat Po en snuif de exotische sfeer van Chinatown op. Ontdek de hoofdstad per 'tuktuk' of omzeil het drukke verkeer en neem een watertaxi door de klongs. En wat denk je van een unieke fietstocht langs groene kanalen en stille weggetjes. Dit is dé manier om op je familiereis Thailand het echte Bangkok te beleven

Chiang Mai

In Chiang Mai Chiang Mai vind je tientallen tempels en een gezellige avondmarkt. Wil je een fantastisch avontuur beleven, kies dan voor een optionele tweedaagse wandeltocht door de jungle en langs bergstammen. Je slaapt dan in een eenvoudig bergdorp, waar de kinderen kunnen spelen met Thaise leeftijdsgenoten. Even 'back to basic' op je familiereis Thailand! Ook kun je een excursie ondernemen naar het ChangChill Elephant Center, waar je olifanten observeert in hun natuurlijke leefomgeving.

 

Drijvende markt en drijvend hotel

Naast mango's en grote trossen bananen worden er op de drijvende markt hoedjes, parasols en kleding verkocht. Op sommige bootjes staat een kookstel, waarop verrukkelijke hapjes worden bereid. Het River Kwaigebied is bekend vanwege de Birmaspoorlijn. Per boot ga je naar een drijvend 'Floatel', waar je de nacht doorbrengt. Je kunt heerlijk chillen of zwemmen in het heldere water van de Erawan watervallen. De kans is aanwezig dat de lokale jeugd van het dorp je uitdaagt voor een potje voetbal.

 

Tropische eilanden zoals Koh Chang, Koh Samed of Koh Samui

Op deze tropische eilanden kun je genieten van het paradijselijke Thailand. Na slenteren over het fijne zandstrand is het aan het eind van een Thailand familiereis heerlijk bijkomen onder het genot van een exotisch drankje of een schotel tropische vruchten. Je kunt een boottrip maken en er zijn veel palmenstranden en mogelijkheden om te duiken of te snorkelen. Of gewoon lekker luieren op het strand en 'seafood' eten en zwemmen als jij er zin in hebt.