Rondreis ALBANIË
9 dagen - v.a. €895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
29 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,6
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,6
Transport: 7,0
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Topreis! Thuis heerlijk even vergeten!
Vertrekdatum: 14/10/2017
1 Beoordeling: 7
Maria : Mooie rondreis in een bijzonder land. Mooie natuur. Wel lange busreizen.
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Kees : een bijzonder land met een verrassende natuur
Vertrekdatum: 14/10/2017
1 Beoordeling: 9
jan : Prachtig land wat natuur en bevolking betreft. De wegen zijn op plaatsen slecht te noemen. Reissnelheid van 30km per uur is dan het maximale. Koffie drinken is heel normaal en zeer veel gelegenheid voor. Restaurantjes zijn er in beperkte mate. Eten is geen hoogstandje maar wel goed. Bezienswaardigheden zijn er genoeg. We hadden een goede, bevlogen gids en de reisleider deed het prima. We kijken terug op een fijne, boeiende en toch ontspannen reis.
Vertrekdatum: 19/08/2017
0 Beoordeling: 8
Giel : Een erg mooie reis waar je een perfect beeld krijgt van de Albanese historie en cultuur. Door de vele kilometers die in deze reis moeten worden afgelegd, is de reis wel vermoeiend en worden er vele uren op de bus gespendeerd.
Vertrekdatum: 19/08/2017
1 Beoordeling: 7
Reiziger : De classificatie van pioniersreis is vreemd. Albanië is een land in ontwikkeling uiteraard, maar het gaat snel. Het is alsof je in het Italië van 25 jaar geleden bent: alles is er, het valt prima te bereizen, het is alleen een beetje een georganiseerde chaos. De Albanezen zijn super vriendelijk, behulpzaam en spreken vrijwel allemaal Engels. Het is een aanrader.
Vertrekdatum: 15/10/2016
0 Beoordeling: 8
Aaldert : Een goed georganiseerde reis die een goede indruk geeft van een mooi land met een mooie batuur en een rijke cultuur met een uitstekend locale gids.
Vertrekdatum: 15/10/2016
1 Beoordeling: 9
Jimmy : Fascinerend en inspirerend land, volop in ontwikkeling; ga!
Vertrekdatum: 15/10/2016
1 Beoordeling: 7
elisabeth : Heel bijzonder om dit mooie land met zijn vriendelijke bevolking te mogen bereizen! Met een schokkend verleden op weg naar een democratie, Verrassend en authentiek, prachtige natuur en het museum in Koce was indrukwekkend. Te veel in te korte tijd, dat weer wel....
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.