Online Chat

Over Maaike

Maaike
Touroperator
Maaike is een echte travel junkie en vooral groot fan van Azië. Het liefst ontdekt ze dit continent in haar eentje met de backpack op haar rug. Haar favoriete bestemmingen zijn Japan, Zuid-Korea, Taiwan, India en China. In China heeft ze zelfs een half jaar gewoond. Ze geniet tijdens haar reizen van pure ontmoetingen met de locals, hikes door overweldigende natuur en ze duikt graag in de cultuur en historie van een land. Ze raakt niet uitgepraat over reiservaringen en ze vindt het fantastisch om andere mensen te inspireren en te adviseren met reisverhalen en foto’s/filmpjes. Ze vindt het dan ook heerlijk om weer non stop met haar passie voor reizen bezig te zijn en zit bij ons dan ook helemaal op haar plek! 
2022
Azië
Albanië, China, Costa Rica, Cyprus, Egypte, Griekenland, IJsland, India, Indonesië, Italië, Japan, Jordanië, Maleisië, Marokko, Oostenrijk, Portugal, Singapore, Slovenië, Spanje, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika, Zuid-Korea
Peru (augustus 2024)
Écht op reis TIP van Maaike
Vol verwachting wandel ik door de 1,2 km lange en smalle kloof. Ik voel me klein tussen de hoge roodgekleurde muren en met kippenvel over mijn hele lijf tref ik de plek waar het allemaal om gaat. De beroemde schatkamer van Petra, in één woord indrukwekkend!