Online Chat

Reizen naar Oeganda

Reisdocumenten Oeganda

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Als je naar Oeganda reist moet je paspoort beschikken over tenminste 1 lege visumpagina.

Visum:

Ja, voor Oeganda is een elektronisch visum (e-visum) nodig voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Wij raden je aan om dit visum 4 weken voor vertrek van je groepsreis aan te vragen.

Je kunt ervoor kiezen om het visum via onze partner Visa4Travel aan te vragen, of zelf te regelen. Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders).

Het aanvragen van een visum kost tijd en kan foutgevoelig zijn. Wij raden onze reizigers dan ook aan om het visum te laten regelen door Visa4Travel. Zo voorkom je onnodige stress voorafgaand aan de reis. Het team van Visa4travel is telefonisch bereikbaar via 085 0218180, en helpt je graag bij je visumaanvraag. De prijs van het visum staat op de website van Visa4Travel. Je betaalt rechtstreeks aan Visa4Travel bij het indienen van je visumaanvraag.Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie: 

- Nederlandse reizigers bezoeken: visa4travel.nl/koningaap
- Belgische reizigers bezoeken: visa4travel.be/koningaap


Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.

 

Bewijs van inentingen gele koorts:
Bij de aanvraag van het e-visum en bij aankomst in het land dien je verplicht een bewijs van vaccinatie tegen gele koort te kunnen tonen.