Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Oeganda

Groepsreizen naar Oeganda

Groepsreizen Oeganda

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Oeganda groepsreizen hoe mooi dit prachtige Afrikaanse land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Op weg naar Queen Elizabeth Nationaal Park passeer je de evenaar. Je bevindt je in een prachtig landschap van cactusbomen en euphorbia's. Tegen de achtergrond van het Ruwenzorigebergte, tekenen zich zoet- en zoutwatermeren af, omringd door moeras en savannes. Tijdens een safari zie je de Oegandese kob, wrattenzwijnen en met wat geluk ook leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels en antilopen.

Bwindi Nationaal Park is het thuis van de beroemde berggorilla’s, die je in dit park in hun natuurlijke omgeving kunt zien. Bwindi heeft de oudste jungle van Afrika, met een uitbundige vegetatie. Het Murchison Falls Nationaal Park is het grootste en wellicht meest spectaculaire park van Oeganda, volop wildlife. In het Kibale Forest probeer je chimpansees te spotten. Onvergetelijk! In het ongerepte Ishasha leven leeuwen met uniek gedrag. Ze klimmen in de bomen, zodat ze geen last meer hebben van de felle zon en de vliegen.

Breng tijdens een van onze Oeganda rondreizen een bezoek aan dit groene Afrikaanse land met zijn vrolijke bevolking! Maak een groepsreis Oeganda met Koning Aap!