Familiereis JAPAN
15 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Excursies Familiereis JAPAN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de Japanse yen. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekkebetaal je de excursies in lokale munteenheid.

Iya Vallei – Rafttocht

Ter plaatse boekbaar voor € 44

Na het ontbijt word je bij het hotel opgepikt voor een rafting trip (wildwatervaren) van een halve dag op de Yoshino-rivier. Deze excursie met rubberboten is alleen geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen onder 15 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene. Zorg zelf voor zwemspullen en waterschoentjes (of andere schoenen die nat mogen worden).
NB: Als je wilt deelnemen aan deze raftexcursie, geef dit dan op de eerste dag van je reis door aan je reisbegeleider.
Inbegrepen: transfer, rafting

Nakamura – Fietstocht

Je gaat fietsen in Nakamura en omgeving. Het programma zal ter plekke met de reisbegleider worden afgekaart. Er zijn verschillende soorten fietsen te huur (‘gewone’ fiets, mountainbike, elektrische fiets); reken op een fietshuur van tussen de 600 en 2000 yen per fiets per dag.

Osaka – Excursie Kyoto (op basis van openbaar vervoer)

Met het openbaar vervoer reis je naar Kyoto. Het programma in Kyoto is flexibel; de te bezoeken bezienswaardigheden worden van tevoren met de reisbegeleider afgekaart. Zo kun je ondermeer de Sanjusangendo (met de 1001 Kannon-beelden, de boeddhistische godin van genade) bezoeken. Een minder bekend monumenten als het schrijn Yasaka-jinja is beslist de moeite van een beoek waard. Beginnen de eerste symptomen van tempelmoeheid de kop op te steken, dan kun je de rest van de middag doorbrengen in de geisha-wijk Gion.

Richtbedragen (prijs onderhevig aan wijzigingen):
- retour Osaka-Kyoto: volwassenen: 1600 yen, kinderen jonger dan 12 jaar: 800 yen.
- entreegeld Sanjusangendo: volwassenen 600 yen, kinderen 400-300 yen (afhankelijk van de leeftijd).
- entreegeld Yasaka-jinja: gratis.

Osaka – Kaiyukan Aquarium

Kaiyukan is een uniek aquariumcomplex met de Pacific als centraal thema. Er is aandacht voor o.a. de Aleoeten (zeeotters), Monterey Bay (zeeleeuwen), het Groot Barrièrerif en tal van andere delen van de Stille Oceaan. Je ziet zeeschildpadden, kwallen, een walvishaai, reuzenkrabben en tal van vissoorten. Het Aquarium is met het openbaar vervoer bereikbaar, een kaartje kost 280 yen. Het entreegeld is voor volwassenen: 2300 yen, voor kinderen van 7-15 jaar 1200 yen, voor kinderen van 4-6 jaar 600 yen.

Per Shinkansen van Osaka naar Tokyo

Boeken voor vertrek (€ 140)

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.