Online Chat

Over Carla

Carla
Duurzaamheid coördinator

De passie voor reizen heeft altijd in mijn bloed gezeten. Na mijn middelbare school ging ik voor een jaar op uitwisseling naar Brazilië. In 2009 vertrokken we met het gezin naar Vietnam, daarna volgden Thailand en Hongarije, in totaal 10 jaar. In die jaren hebben we intensief gereisd met het gezin, door Azië en Oceanië. In Vietnam heb ik een eigen reisbureau opgezet voor Zuidoost Azië dat ik met heel veel plezier runde, helaas door Covid beëindigd toen we net in Nederland terug waren. Hét moment om een Master duurzaam toerisme aan Wageningen Universiteit op te pakken! De functie van duurzaamheid coördinator is me op het lijf geschreven, omdat het mijn passie, brede kennis én ervaringen bij elkaar brengt! Ik vind het mooi als ik een bijdrage kan leveren om de reiswereld duurzamer te maken.

2023
Azië en Latijns-Amerika
Australië, Belize, Brazilië, Cambodja, China, Egypte, Filipijnen, Finland, Griekenland, Guatemala, Indonesië, Italië, Japan, Kenia, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Singapore, Slovenië, Spanje, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Turkije, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden
Écht op reis TIP van Carla

Echt op reis ben je als je de lokale cultuur kunt opzuigen en van de natuur kunt genieten, op een manier dat je ziet dat de mensen ter plekke en hun omgeving er ook beter van worden. Reizen betekent leren en er beter van worden, maar dan wel beide kanten op! Misschien een paar uurtjes meehelpen op het land of zwerfvuil inzamelen. Een bijzondere ervaring voor beiden!