Reisdocumenten Ecuador

Voor deze reis heb je een paspoort nodig dat nog minimaal zes maanden geldig is na terugkomst. Een visum is niet nodig.
Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt dien je zelf bij de desbetreffende ambassade(s) na te gaan of een visum voor jou voor de desbetreffende landen wel of niet vereist is. Indien het wel vereist is verzoeken wij je vriendelijk dit visum zelf te regelen.

Op deze reis kan gebruik worden gemaakt van een luchtvaartmaatschappij die een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten. Houdt er rekening mee dat hiervoor iedere persoon een optisch leesbaar paspoort dient te hebben. Alle Nederlanders hebben dit. Mensen met een niet-Nederlands paspoort dienen bij hun ambasasde na te gaan of hun paspoort geschikt is voor een reis via de Verenigde Staten. Zoniet, dan kun je een visum voor Amerika aanvragen. Ook kinderen dienen te beschikken over een eigen paspoort, zij mogen niet bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.