Communicatie Taiwan

Telefoneren kan vanuit openbare telefooncellen met een geel merkteken. Voor internationale gesprekken met het buitenland moet 100 gedraaid worden.

Mobiel bellen in Taiwan

Taiwan beschikt over een uitgebreid mobiel netwerk. Heb je een simlock-vrij toestel, dan kun je het beste een prepaid Taiwanese simkaart kopen. Deze zijn verkrijgbaar in 7-Eleven winkels of bij supermarktwinkels van Carrefour. Wil je met je mobiel internationaal bellen, informeer dan bij je provider of die een roaming overeenkomst heeft met een Taiwanese telefoonmaatschappij. Een overzicht van de beltarieven per provider vind je op www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Het internationale nummer van Taiwan is + 886, van Nederland +1 31 en van Belgie +1 32.

Internet in Taiwan

Er zijn volop internetcafés en in gamecafés kun je vanuit een luie stoel internetten. Als je gratis WiFi wilt hebben moet je je registreren via websites als http://www.tpe-free.taipei.gov.tw/tpe/index_en.aspx. In enkele steden vind je cafés of restaurants met gratis WiFi. Zie: www.wificafespots.com of download de app ‘Free WiFi finder’.  
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.