De Koning Aap Formule

Waarom zou je wachten als je de reis van je dromen nu al kunt waarmaken? Onze reizen zijn betaalbaar en zo opgezet dat het beleven van unieke ervaringen centraal staat. Daar gaat het ons om!

"Écht op reis!"

Ken je die momenten, wanneer je met vrienden of je partner vakantieherinneringen aan het terughalen bent? Het begint met algemene sfeermomenten, maar hoe langer je verhaalt, hoe concreter de ervaringen worden die op je netvlies terugkomen. Waarom kun je je juist deze momenten herinneren? Omdat ze vooral uniek waren. Een onverwachte ontmoeting met een bijzonder persoon, betovering door een mythisch landschap of een lang gekoesterde droom die in vervulling is gekomen. Het gevoel iets heel bijzonders te hebben beleefd dat maar eenmaal in je leven voorbij komt!

Bijzondere ingrediënten

Laten we eerlijk zijn; je zult de meeste reiservaringen moeilijk kunnen plannen, hoe goed voorbereid je reis ook is. Waar je wel voor kunt zorgen is dat de reis die je maakt zoveel mogelijk ingrediënten bevat om deze onvergetelijke herinneringen te creëren.

Wij weten zeker dat onze reizen stuk voor stuk veel van deze bijzondere ingrediënten bevatten. Ze zijn zo samengesteld dat optimaal beleven en unieke ervaringen opdoen voorop staan. Waarom? Omdat onze reizen met kennis en liefde worden samengesteld en uitgevoerd. Wij werken met zeer ervaren en bereisde landenspecialisten en reisbegeleiders. Mensen met een gezamenlijke passie: de meest bijzondere reizen voor jou samen te stellen en uit te voeren. Reizen waarbij beleving en authenticiteit op de eerste plaats staan. Niet het einddoel maar de ervaring tijdens de reis staat bij ons centraal! 

In onze reizen worden (soms facultatieve) excursies aangeboden, welke zorgen voor een nog intensere beleving van je bestemming. Bijvoorbeeld door onderweg een échte coconut curry te leren maken, salsa te leren dansen, een wedstrijd sumoworstelen bij te wonen, of uit beleefdheid een glas yakboterthee te drinken in een Mongoolse ger. Daarnaast hebben we op veel bestemmingen gekozen voor één of meerdere overnachtingen in een bijzondere accommodatie; een ecolodge, een voormalig paleis of een sfeervol resort met palmentuin en zwembad. Gewoon om de reis nog specialer te maken!

Maak je droom waar!

Zonder twijfel staat elke bestemming uit ons aanbod garant voor een scala aan bijzondere ervaringen. Toch heeft een deel van onze reizen nog een extra dimensie door haar bijzondere of tijdelijke karakter. Om eens een aantal voorbeelden te geven. Hoe snel verandert het socialistische Cuba nu Fidel Castro alleen achter de schermen de scepter nog zwaait? Hoe lang duurt het nog voordat het massatoerisme Cambodja ontdekt? En hoe ziet het gesloten socialistische bolwerk Noord-Korea er eigenlijk van binnen uit? Ontdek het nu voordat het voor altijd verdwenen is en je er alleen over kunt lezen in de geschiedenisboeken.

Veel inbegrepen

Bij alle reizen vind je een duidelijk overzicht van wat wel en niet inbegrepen is in de reissom. Internationale en nationale vluchten, reisbegeleiding, hotelovernachtingen (soms met maaltijden), sommige excursies of entreegelden, luchthavenbelasting en brandstofheffingen, BTW zijn inclusief in de reissom. Niet genoemde maaltijden, optionele excursies met entreegelden en fooien zijn niet opgenomen in de reissom. Dit geldt uiteraard ook voor zaken als visa, lokale vertrekbelastingen, boekingskosten en reis- en annuleringsverzekeringen. Op veel reizen kun je een (strand)verlenging, (meerdaagse) wandeltocht of bergbeklimming bijboeken. 

Onze naam Koning Aap

Heb je altijd al willen weten waarnaar onze organisatie is vernoemd? Koning Aap is de hoofdfiguur uit de zestiende-eeuwse Chinese klassieke roman ‘De reis naar het Westen’. Hij is een populaire volksheld in China en speelt een belangrijke rol in de naar hem genoemde Peking Opera. Koning Aap symboliseert inventiviteit, doorzettingsvermogen en optimisme. Het zijn de eigenschappen die voor een reiziger waar ook ter wereld onmisbaar zijn.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.