Communicatie Litouwen

Post van Litouwen naar de Benelux doet er ongeveer vijf dagen over. Internationaal bellen kan vanuit een telefooncel of op het postkantoor. Hiervoor heb je telefoonkaarten nodig die je bij het postkantoor of in een kiosk kunt kopen. Bellen vanuit een hotelkamer is altijd duurder. Als je vanuit Litouwen naar huis wilt bellen, toets dan eerst een 8 (wacht op kiestoon) en dan de landencode van Nederland 0031 of België 0032. Het nummer van Litouwen is +370.

Mobiel bellen in Litouwen
De beltarieven voor mobiel bellen per provider vind je op: www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Wanneer je een simlock vrij toestel hebt is het voordeliger om een lokale SIM-kaart plus prepaid beltegoed aan te schaffen. Die zijn verkrijgbaar bij kiosken, supermarkten en benzinestations. Bekendste mobiele telefoonmaatschappijen zijn Omnitel, Bite en Tele2.
 
Internet in Litouwen
Er zijn volop internetcafés, sommige zijn zelfs 24 uur per dag geopend. In de meeste hotels en een aantal restaurants is Wi-Fi beschikbaar. Zie: www.wificafespots.com of download de app ‘Free WiFi finder’.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.