Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR
21 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
76 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,2
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,5
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 30/07/2017
1 Beoordeling: 9
Jackie : Onze reis met Koning Aap naar Vietnam, Cambodia en Thailand was èèn van onze mooiste reizen die wij hebben gemaakt. Van fietsen in Hoi An (Vietnam) en Bangkok (Thailand) tot aan het varen met een Speedboot. Kort samengevat... GEWELDIG!!!!
Vertrekdatum: 30/07/2017
1 Beoordeling: 9
Marc : Een geweldige ervaring voor ons gezin met 3 kinderen (18-16-14 jaar). Wij hebben vele mooie, bijzondere indrukken opgedaan en echt de sfeer kunnen proeven van m.n. Vietnam. Angkor Wat was fantastisch. Soms is het reizen ook een beetje afzien door de grote afstanden die je moet overbruggen maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt. Onze lokale Engels sprekende gids Phuong was een topper. De groep was niet beklemmend en ging op een natuurlijke, gezellige manier met elkaar om. Zeker de kinderen ervoeren dit als een meerwaarde en gaven de reis een 9 als punt!
Vertrekdatum: 30/07/2017
1 Beoordeling: 9
Diederick : Wat een bijzondere reis met alle ingrediënten om een eerste indruk te krijgen van deze landen en leuk te zijn voor ouders en kinderen.. Onze eerste groepsreis, terwijl we normaal graag zelf de regie houden. Maar het reis programma is zodanig flexibel dat we een fantastische vakantie hebben gehad.
Vertrekdatum: 23/07/2017
1 Beoordeling: 7
Stephan : Mooie reis waarbij het reistempo wel aan de hoge kant is. Genoeg afwisseling. Sommige strandbestemmingen minder interessant.
Vertrekdatum: 07/08/2016
1 Beoordeling: 9
Marc : Wij hebben echt een super reis gemaakt. Goede hotels, veel mooie excursies gemaakt en fantastische dingen gezien en mooie momenten beleefd. Voor ons en onze kinderen absoluut een onuitwisbare herinnering. Het programma zat echt goed in elkaar. Goede voorbereiding door Koning Aap en onze geweldige lokale (Nederlands sprekende!) reisgids. Top!
Vertrekdatum: 24/07/2016
1 Beoordeling: 9
Joep : Gruwel voor de meeste mensen die van avontuur houden: drie weken in een groep optocht langs alle bezienswaardigheden op reis. Koning Aap laat gelukkig bewust wat ruimte vrij in het programma, zodat je als ouder ook zelf met je gezin op pad kan. De extra's excursies worden niet opgedrongen door de gids, en dus kan je als je dat wilt zonder schuldgevoel ook zelf de steden verkennen. De belangrijkste excursies zitten er al bij. Groot pluspunt vonden wij de twee binnenlandse trajecten per nachttrein en de twee vluchten. Daarmee bespaar je enorm veel tijd en de trein is echt erg leuk. De kosten onderweg kan je enorm beperken door op straat te eten!
Vertrekdatum: 26/07/2015
1 Beoordeling: 9
Richard : We hebben de groepsreis Vietnam, Cambodja en Thailand gedaan. Ik kan deze reis aan iedereen aanraden. Het was een geweldige ervaring waarbij we veel nieuwe indrukken hebben opgedaan. Dit is mede te danken aan de top reisleider Tom Pham een Nederlands sprekende Vietnameese reisleider die veel, geboeid en enthousiast over zijn geboorte land wist te vertellen. Hierdoor heben we een super reis gemaakt en kijken er, met dank aan de medereizigers in de groep, met veel plezier op terug.
Vertrekdatum: 12/07/2015
0 Beoordeling: 8
Han Jorrit : Prima reis, afwisselend, goede balans tussen doen en zien en relaxen. Veel ruimte om met eigen gezin er op uit te trekken, zit niet volledig aan programma vast. Uitstekende logistiek en reisbegeleiding. Was eerste keer dat reis is georganiseerd door Koning Aap, moeten nog wat kleine punten op de i, maar zeer zeker de moeite waard, leuk voor kinderen, voldoende afwisseling ook voor hen in programma.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.