Familiereis THAILAND AVONTUUR
22 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
148 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,4
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 29/07/2017
0 Beoordeling: 10
ingrid : Super vakantie van 3 weken met ons gezin gehad. Voor het eerst naar Azië is ons heel goed bevallen. Vriendelijke mensen, heerlijk eten en we hebben heel veel verschillende dingen gezien en gedaan. Ondanks het regenseizoen hebben wij heel goed weer gehad. We hebben het ook erg getroffen met de groep. Volwassenen en kinderen waren samen 1 groep. Al met al was het onze mooiste vakantie ever met ons gezin. Onze medereizigers hebben daaraan meegeholpen.
Vertrekdatum: 29/07/2017
1 Beoordeling: 9
Adinda : Top reis! Zeer gevarieerd: natuur, cultuur, passief en actief. Doen!!
Vertrekdatum: 26/07/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een geweldige reis voor gezinnen met pubers! Door de vele leuke activiteiten die je samen doet, ontstaat al snel een hechte groep. Daarnaast blijft er genoeg ruimte voor individuele activiteiten.
Vertrekdatum: 22/07/2017
1 Beoordeling: 9
John : Samen met mijn gezin heb ik een gave reis door Thailand gemaakt. We hebben heel veel gezien en gedaan. Zo fietsten we de ene dag door Bangkok, een andere dag bezochten we olifanten of tempels en altijd een zwembad in de buurt. We hadden hele gezellige reisgenoten en de geweldige Thaise gids Krit.
Vertrekdatum: 19/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Actieve vakantie en veel gezien. Hoogtepunt trekking in de jungle!
Vertrekdatum: 12/07/2017
0 Beoordeling: 8
Franciscus : Superleuke rondreis in Thailand gemaakt met onze pubers. Omdat de andere families ook pubers bij zich hadden, was het hartstikke gezellig en weinig gezeur. Mooie lokaties gezien, veel activiteiten gedaan, veel tempels gezien (die allemaal een naam hebben die begint met Wat...., waarop een van de pubers na een week zei: dit is de tempel Wat Saai!). Ik kan het iedereen aanraden!
Vertrekdatum: 23/07/2016
1 Beoordeling: 9
Adriaan : Mede dankzij de geweldige gids en het leuke reisgezelschap is deze reis voor ons een bijzonder prachtig avontuur geweest!
Vertrekdatum: 23/07/2016
0 Beoordeling: 8
Geert : Deze reis is een geweldige ervaring geweest met veel hoogte punten en lekker eten.
Vertrekdatum: 13/07/2016
1 Beoordeling: 9
Peter : Wat een overweldigende en adembenemende ervaring! We hebben Thailand met onze dochters op deze puberreis leren kennen als een ongekend en fantastisch land mede door onze fijner Thaise reisbegeleider. Hij liet ons op een Thaise manier met het land kennismaken, bijvoorbeeld door ons te pas en te onpas bij allerlei marktjes en standjes verschillende Thaise lekkernijen te laten proeven, heerlijk, echt gers!
Vertrekdatum: 01/08/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : De drieweekse familierondreis door Thailand was echt geweldig. De grootte van de groep, de reisleidster, de steden die we bezochten, de hotels en vervoer, alles klopte. We hebben een geweldige reis met ons gezin, met een fantastische groep mensen mogen beleven. We zullen hier nog lang van nagenieten!!
Vertrekdatum: 16/07/2015
0 Beoordeling: 8
Marije : Een heel goed georganiseerde reis waardoor wij en met name onze kinderen een mooi beeld van Thailand hebben gekregen. Mooie afwisseling tussen cultuur en natuur en de diverse vervoersmiddelen (waaronder de nachttrein en een speedboot!). Leuke ervaringen waren het helpen in het rijstveld, het olifanten natuurpark, een fietstocht bij Chiang Rai en het slapen in een drijvend hotel.
Vertrekdatum: 26/07/2014
0 Beoordeling: 8
Lammert-Jan : Goed verzorgde reis, waarin we een mooi beeld van Thailand kregen door op verschillende plekken te zijn en met verschillende vervoersmiddelen te reizen. NL sprekende reisleider was fijn, juist omdat wij met zieken en ziekenhuizen te maken hadden. Reisleider was actief betrokken zowel voor als na ziekenhuis opname, zodat we weer goed konden aansluiten. Prima middenklasse hotels
Vertrekdatum: 12/07/2014
1 Beoordeling: 7
Theo : Deze goed georganiseerde, avontuurlijke reis was een prima basis om heel verschillende ervaringen op te doen. We hebben Thailand vanuit verschillende perspectieven leren kennen. Er is voldoende ruimte om eigen invulling te geven.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.