Boek vóór 14 januari en krijg extra korting
header image

Familiereis THAILAND AVONTUUR

22 dagen - v.a. € 1.953,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,3
348 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,8
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 03/08/2019
Beoordeling: 8
Reiziger: -
Vertrekdatum: 03/08/2019
Beoordeling: 8
Jeannette: Het was een ontzettende mooie veelzijdige reis. Met een zeer enthousiaste reisleidster, De wandeling bij de watervallen was erg leuk. Bij Het fietsen door de verschillende plaatsen kreeg je een goed beeld van de lokale bevolking en hun gewoontes. Het hoogte punt voor onze meiden was het verzorgen van de olifanten bij het Care centrum.
Vertrekdatum: 20/07/2019
Beoordeling: 8
Marc: Een intensief avontuur in Thailand met highlights die elkaar in hoog tempo opvolgen. Samen met een groep leuke mensen Thailand ontdekt!
Vertrekdatum: 20/07/2019
Beoordeling: 8
Jolanda: Wij hebben deelgenomen aan de rondreis Thailand Avontuur van 22 dagen. Wat een prachtige ervaring en wat hebben we veel gezien en gedaan! Mooie afwisseling in steden, cultuur, actief en ontspanning, echt voor ieder wat wils. Samen met de gezellige groep genoten van alle indrukken die aan ons voorbijtrokken, van het proeven van gefrituurde meelwormen tot aan het wassen van de olifanten in Chiang Mai. De jungletrekking is zeker een aanrader, heel bijzonder om te overnachten in een dorpje zonder elektriciteit en stromend water, waar we echt door de haan werden gewekt, die er trouwens wel heel vroeg bij was ;-)
Vertrekdatum: 17/07/2019
Beoordeling: 8
Jean: Geweldige en afwisselende reis naar prachtig Thailand! Deze familiereis met pubers vanaf 12 jaar was een prima en leuke constructie met goede reisbegeleiding (Thaise engelstalige begeleidster). We hebben veel gezien en ervaren: culturele hoogtepunten in Bangkok, Sukhothai, Ayutthaya en Chiang Mai. Prachtige jungletrekking met terugreis op bamboevlotten. Helaas minder goed weer op Kho Chang.
Vertrekdatum: 17/07/2019
Beoordeling: 8
Yoni: Deze reis was afwisselend, bezoek aan tempels, olifanten en watervallen, de trekking. Iedere dag was weer anders. We hebben, dankzij onze gids, Thailand goed leren kennen. Zij heeft ons veel verteld over het leven in Thailand en het boedhisme. De groep was ook erg prettig, we hadden allemaal een goede klik! Heel bijzonder!
Vertrekdatum: 13/07/2019
Beoordeling: 9
Hans: We hebben een fantastische reis gehad, mede namens onze Thaise reisleidster. Haar kennis en enthousiasme waren echt een toegevoegde waarde. Wat een mooi land, met lieve mensen en heerlijk eten. Ik mis het straatleven van Thailand nu al, we gaan zeker een keer terug!
Vertrekdatum: 28/07/2018
Beoordeling: 9
Annemieke: De reis naar Thailand was heerlijk. Afwisselend. Boeiend. Veel gedaan en gezien en ook relaxt. Perfecte reisbegeleiding: de gids was altijd vrolijk, wist veel en regelde alles perfect. Fijn vakantieland, ook met pubers. Fijn om op reis te zijn met andere ouders met pubers.
Vertrekdatum: 28/07/2018
Beoordeling: 8
Marcel: Wij hebben de familiereis Thailand Avontuur gedaan. Het was een prachtige reis met een geweldige Engelstalige gids. Hoogtepunten waren wel de jungletrekking, het fietsen door Bangkok, de watervallen van Erawan, het ziplinen en niet te vergeten het verzorgen van de olifanten. De nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok hebben we als niet zo prettig ervaren omdat de trein erg vies was en de bedjes veel te kort (gelukkig wel met schone lakens!). Desalniettemin was het een onvergetelijke reis.
Vertrekdatum: 25/07/2018
Beoordeling: 8
Anna: Superleuke reis, goed afgestemd op tieners. Hoogtepunten waren fietsen door Bangkok, de olifanten, de trekking, de prachtige hotels/resorts met mooie zwembaden, mooie ruines en tempels. Goede afwisseling tussen natuur, cultuur, actief en ontspanning. We hadden ook een hele leuke gids.
Vertrekdatum: 25/07/2018
Beoordeling: 6
Reiziger: Zorg ervoor dat de samensteller ook weet wat ze aanbieden en bezuinig niet op luxe en voorzieningen
Vertrekdatum: 14/07/2018
Beoordeling: 8
Jilko: We hebben genoten van een mooie rondreis door Thailand met een zeer goede lokale gids! De rondreis was zeer afwisselend ,misschien iets te veel steden. Maar dat is sterk persoonlijk. De Thais zijn zeer aardige en vrolijke mensen!
Vertrekdatum: 07/07/2018
Beoordeling: 9
Arjan Evert Nicolaas: We hebben een heerlijke vakantie gehad! Geweldig concept voor ouders met tieners. Organisatie van de reis met lokale reisleidster was vlekkeloos. Ouders en kinderen hebben genoten van magische momenten als jungle raft hotel, zwemmen in watervallen, ziplinen door de jungle, kookcursus Thais koken en natuurlijk de olifanten badderen in het Elephant Care Center. Thailand is zeker een aanrader als bestemming voor families!
Vertrekdatum: 07/07/2018
Beoordeling: 9
Rudolph: Het was een echte Thailand avontuur reis, zoveel gezien en meegemaakt echt top! De kinderen hebben echt genoten in hun vakantie met ons maar hierin een eigen vakantie gehad met de kids uit de groep.
Vertrekdatum: 07/07/2018
Beoordeling: 8
Andy: Een punt van kritiek is de kamerindeling. Mijn vrouw en ik hebben nooit een dubbelbed gehad (enkel nadat we intern wisselingen hadden doorgevoerd) daar waar andere koppels dit wel doorheen de hele reis hadden. Het derde bed moet een volwaardig bed zijn en niet, zoals nu het geval, een bijzetbed van doorgaans minderwaardige kwaliteit. Deelname aan de trekking wordt dubbel bestraft: je moet én bijbetalen én je verliest je kamer in het hotel. Je betaalt dus dubbel. Dit moet worden rechtgezet. Er zouden iets meer excursies inbegrepen in de prijs zijn, of toch tenminste dagen waarbij de gids ook begeleidt. Nu staat er al te vaak 'vrije dag'. Deze dagen hebben nauwelijks een meerwaarde (goed voor een enkele keer maar niet zoals nu).
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 9
Adinda: Top reis! Zeer gevarieerd: natuur, cultuur, passief en actief. Doen!!
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 10
ingrid: Super vakantie van 3 weken met ons gezin gehad. Voor het eerst naar Azië is ons heel goed bevallen. Vriendelijke mensen, heerlijk eten en we hebben heel veel verschillende dingen gezien en gedaan. Ondanks het regenseizoen hebben wij heel goed weer gehad. We hebben het ook erg getroffen met de groep. Volwassenen en kinderen waren samen 1 groep. Al met al was het onze mooiste vakantie ever met ons gezin. Onze medereizigers hebben daaraan meegeholpen.
Vertrekdatum: 26/07/2017
Beoordeling: 9
Reiziger: Een geweldige reis voor gezinnen met pubers! Door de vele leuke activiteiten die je samen doet, ontstaat al snel een hechte groep. Daarnaast blijft er genoeg ruimte voor individuele activiteiten.
Vertrekdatum: 22/07/2017
Beoordeling: 9
John: Samen met mijn gezin heb ik een gave reis door Thailand gemaakt. We hebben heel veel gezien en gedaan. Zo fietsten we de ene dag door Bangkok, een andere dag bezochten we olifanten of tempels en altijd een zwembad in de buurt. We hadden hele gezellige reisgenoten en de geweldige Thaise gids Krit.
Vertrekdatum: 19/07/2017
Beoordeling: 8
Reiziger: Actieve vakantie en veel gezien. Hoogtepunt trekking in de jungle!
Vertrekdatum: 12/07/2017
Beoordeling: 8
Franciscus: Superleuke rondreis in Thailand gemaakt met onze pubers. Omdat de andere families ook pubers bij zich hadden, was het hartstikke gezellig en weinig gezeur. Mooie lokaties gezien, veel activiteiten gedaan, veel tempels gezien (die allemaal een naam hebben die begint met Wat...., waarop een van de pubers na een week zei: dit is de tempel Wat Saai!). Ik kan het iedereen aanraden!
Vertrekdatum: 23/07/2016
Beoordeling: 9
Adriaan: Mede dankzij de geweldige gids en het leuke reisgezelschap is deze reis voor ons een bijzonder prachtig avontuur geweest!
Vertrekdatum: 23/07/2016
Beoordeling: 8
Geert: Deze reis is een geweldige ervaring geweest met veel hoogte punten en lekker eten.
Vertrekdatum: 16/07/2016
Beoordeling: 9
Eddy: Zeer tevreden over onze familiereis naar Thailand met Koning Aap. Uitstekende Nederlandstalige reisbegeleiding. Goede afwisseling tussen cultuur, natuur en ontspanning. Alles perfect geregeld en dus een zeer ontspannende reis gehad.
Vertrekdatum: 13/07/2016
Beoordeling: 9
Peter: Wat een overweldigende en adembenemende ervaring! We hebben Thailand met onze dochters op deze puberreis leren kennen als een ongekend en fantastisch land mede door onze fijner Thaise reisbegeleider. Hij liet ons op een Thaise manier met het land kennismaken, bijvoorbeeld door ons te pas en te onpas bij allerlei marktjes en standjes verschillende Thaise lekkernijen te laten proeven, heerlijk, echt gers!
Vertrekdatum: 08/08/2015
Beoordeling: 9
Kurt: Thailand reis : vertrek 8 aug 2015. Onze gids Yves (Belg maar 22 jaar woonachtig in Bangkok), als reisleider, was een waar cadeau... Hij was een rondlopend encyclopedie wat Thailand betreft en antwoordde vol enthousiasme op elke vraag, hoe gek of banaal de vraag ook was... de kinderen hingen aan zijn lippen; omdat hij de verhalen en ervaringen in Thailand zo kleurrijk kon brengen. Kortom, zeer tevreden met Yves, als reisleider... hij maakte onze reis helemaal volledig. Reisprogramma was zeer gevarieerd, met voldoende rustdagen die nodig waren om alle indrukken te verwerken. Een absolute aanrader ! Merci Yves, mocht je dit te lezen krijgen. Annick, Kurt, Paulien & Max
Vertrekdatum: 01/08/2015
Beoordeling: 9
Reiziger: De drieweekse familierondreis door Thailand was echt geweldig. De grootte van de groep, de reisleidster, de steden die we bezochten, de hotels en vervoer, alles klopte. We hebben een geweldige reis met ons gezin, met een fantastische groep mensen mogen beleven. We zullen hier nog lang van nagenieten!!
Vertrekdatum: 25/07/2015
Beoordeling: 9
Reiziger: Zeer leuke en afwisselende kennismaking met Thailand. Onze dochters van 15 en 17 jaar hebben genoten en waren oprecht geboeid door het land en de cultuur!
Vertrekdatum: 16/07/2015
Beoordeling: 8
Marije: Een heel goed georganiseerde reis waardoor wij en met name onze kinderen een mooi beeld van Thailand hebben gekregen. Mooie afwisseling tussen cultuur en natuur en de diverse vervoersmiddelen (waaronder de nachttrein en een speedboot!). Leuke ervaringen waren het helpen in het rijstveld, het olifanten natuurpark, een fietstocht bij Chiang Rai en het slapen in een drijvend hotel.
Vertrekdatum: 11/07/2015
Beoordeling: 9
steven: Dit onze eerste verre reis met kinderen en was een superervaring voor allen. Zeer gevariëerde, boeiende reis met voldoende rust om te kunnen genieten.
Vertrekdatum: 04/07/2015
Beoordeling: 9
Paul: Fijne reisformule. Er zijn voldoende keuzemogelijkheden om in overleg met een uitstekende reisbegeleider een programma uit te werken naar ieders tevredenheid. Aanraders: begeleide fietstocht in Bangkok, kookcursus in Chiang Mai, bezoek aan Wat Pho en Wat Phra Kaeo in Bangkok, Wat Phra That Doi Suthep in Chiang Mai. Ook de tweedaagse trektocht is een belevenis (wat primitieve overnachting, maar dit is een belevenis op zich).
Vertrekdatum: 26/07/2014
Beoordeling: 8
Lammert-Jan: Goed verzorgde reis, waarin we een mooi beeld van Thailand kregen door op verschillende plekken te zijn en met verschillende vervoersmiddelen te reizen. NL sprekende reisleider was fijn, juist omdat wij met zieken en ziekenhuizen te maken hadden. Reisleider was actief betrokken zowel voor als na ziekenhuis opname, zodat we weer goed konden aansluiten. Prima middenklasse hotels
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 7
Theo: Deze goed georganiseerde, avontuurlijke reis was een prima basis om heel verschillende ervaringen op te doen. We hebben Thailand vanuit verschillende perspectieven leren kennen. Er is voldoende ruimte om eigen invulling te geven.
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 9
Danny: We hebben enorm genoten van het land en de groep! We hebben heel wat afgelachen en genoten van de prachtige natuur en lieve mensen! Het was een reis vol afwisseling! Cultuur, natuur, avontuur, ... Voor herhaling vatbaar!