Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

header image
Familie
8,5 (37)

Familiereis Argentinië & Brazilië Avontuur

16 dagen
v.a. € 3.781,-

Veelgestelde vragen Familiereis Argentinië & Brazilië Avontuur

Argentinië

Heb ik een visum nodig voor Argentinië?

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Als je naar Argentinië reist moet je paspoort beschikken over tenminste 1 lege visumpagina.

Visum:
Voor deze bestemming is voor reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit geen visum nodig bij een verblijf
van maximaal 90 dagen.

Als je afwijkend reist van de groepsreis raden wij je aan om je goed te laten informeren over of je een visum nodig hebt. Onze partner Visa4Travel helpt je graag verder en is telefonisch bereikbaar via +31 85 0218180. Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders).

Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie: 

- Nederlandse reizigers bezoeken: visa4travel.nl/koningaap
- Belgische reizigers bezoeken: 
visa4travel.be/koningaap

Aanvullende informatie is ook terug te vinden onder het tabblad ‘Meer reisinfo’ bij iedere reis. 

Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.

Overstap in de Verenigde Staten
Voor reizen met een overstap in de Verenigde Staten, dien je online voor vertrek een ESTA (Electronic System of Travel Authority) aan te vragen.

Wat voor inentingen voor Argentinië heb ik nodig?

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Koning Aap Nederland heeft in samenwerking met Thuisvaccinatie.nl een oplossing gevonden voor deze vaak tijdrovende klus. In plaats van dat jij naar de GGD of huisarts moet gaan, komt een huisarts bij je thuis op het moment dat het jou schikt om de benodigde inentingen te zetten. 

De Belgische reizigers kunnen voor de meest correcte en up-to-date informatie terecht bij de huisarts en/of bij het Instituut voor Tropische Geneeskunde.  Je kan ook op www.wanda.be online per land advies opvragen. Bij het Instituut voor Tropische Geneeskunde kun je ook terecht voor je inentingen.

Wat is de beste reistijd voor Argentinië (en Patagonië)?

De meest geschikte reistijd voor Patagoniëreis (reiscode LPA/BBP) loopt van oktober tot en met maart, de Argentijnse zomer. In januari is het op zijn warmst en juli is de koudste maand. 
 
De noordelijke regio's van Argentinië hebben een subtropisch klimaat (temperaturen rond 25-30°C) met relatief de meeste regenval. 

Noord-Argentinië kan het het hele jaar door bezocht worden. Buenos Aires kent in de lenteperiode (oktober en november) eveneens aangename temperaturen van 20-25°C. Santiago de Chile, Mendoza, Salta en Cafayate, San Pedro de Atacama kennen een klimaat met aangename temperaturen van 20-25°C in de periode van september tot en met april.

Hoe overnachten wij in Argentinië?

Overnachtingen vinden plaats in middenklasse hotels en hosteria's (pensions) op basis van logies met ontbijt. Bij de selectie van onze hotels hebben we met name gelet op de locatie, hygiëne en sfeer. De kwaliteit van de accommodatie kan per plaats verschillen. Je slaapt gedrurende de reis in een tweepersoonskamer met eigen sanitair, met uitzondering van de overnachtingen in Torres del Paine.

In Torres del Paine overnacht je twee nachten in 'refugios' (schuilhutten). Je overnacht hier in een slaapzaal die je, indien mogelijk, met de andere reizigers van je groep zult delen (in uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat je met onbekende reizigers de slaapzaal deelt). De refugio beschikt over gedeelde sanitaire voorzieningen. Indien de refugios vol zitten wordt overnacht in tenten, dit komt zelden voor. Voor het materiaal (tenten en matjes) wordt dan uiteraard gezorgd. Je verblijf in Torres del Paine Nationaal Park is inclusief ontbijt en diner. Tevens worden er lunchpakketten verzorgd.

Per reis vind je onder het tabblad 'Meer reisinfo' onder het kopje ‘Accommodatie en transport’ meer informatie over de overnachtingen. Onder het tabblad ‘Accommodaties’ kun je de foto’s zien van de door ons gebruikte hotels (onder voorbehoud van wijzigingen) voor deze reis.

Hoe wordt er gereisd door Argentinië?

Je reist afwisselend met het openbaar vervoer, privébussen en binnenlandse vluchten. Reis je een traject per nachtbus, dan betreft het zeer luxe bussen, waarvan de stoel achterover gezet kan worden tot bijna ligstand.

Meer informatie over het vervoer en de reisafstanden vind je onder het tabblad 'Meer reisinfo' bij de reis.

Paspoort: wel of niet afgeven tijdens mijn reis?

Het kan zijn dat je tijdens de reis jouw internationale paspoort ter beschikking van een derde moet stellen. Met name buiten de EU is dit veelal het geval. Voor hotels geldt vaak dat zij een registratie moeten bijhouden, dit is een wettelijke verplichting, waarbij gegevens uit een identiteitsbewijs moeten worden overgenomen/ingescand.

Is er Wifi in Argentinië beschikbaar?

In principe is er overal Wifi beschikbaar, soms gratis en soms tegen betaling. Sommige hotels hebben alleen wifi in de lobby, restaurant en zwembad, dus niet in de kamers. Meer informatie over Wifi in de hotels vind je onder het tabblad 'Accommodaties'.

Waar vind ik informatie over stekkers en stopcontacten in Argentinië?

Op de volgende website kun je alle informatie vinden over stekkers en stopcontacten over de hele wereld: www.wereldstopcontacten.nl.

Kan ik pinnen in Argentinië?

We raden je aan om een gedeelte van het geadviseerde zakgeld in cash US dollars mee te nemen (euro’s kan eventueel ook maar met US dollars kun je in Argentinië veel beter uit de voeten i.v.m. de wisselkoers). Zorg er wel voor dat de biljetten onbeschadigd zijn (dus zonder scheurtjes, zonder vlekken en  zonder gaten).

In Chili kun je overal goed pinnen (niet in het NP Torres del Paine, hier kun je afrekenen met USD) en met creditcard betalen. In Argentinië is het echter beter om contante euro’s of Amerikaanse dollars te wisselen, je kan ook betalen met dollars. De koers is hierbij aanmerkelijk beter dan dat je geld pint. Alle excursies kun je in beide landen ook met USD betalen.

Kan er vegetarisch gegeten worden in Argentinië?

In Argentinië wordt veel vlees gegeten. Het begrip vegetariër is inmiddels al wel bekend op de toeristische plekken, maar vleesvervangers kennen ze niet. Echter in de grote steden zijn er vaak wel goede mogelijkheden om vegetarisch te eten.

Welke kleding kan ik het beste meenemen voor Argentinië, Patagonië en Chili reizen?

Voor de Patagonië reis is het aan te raden zowel luchtige als warme, wind- en waterdichte kleding mee te nemen.
In het Argentijnse Andesgebied kan het flink koud worden, met name als je de zuidelijke nationale parken ingaat (EL Chalten, El Calafate, Tierra del Fuego), waarbij de temperaturen tot onder het vriespunt kunnen dalen (bijvoorbeeld een combinatie van een goede warme trui, een lange broek en een winddicht jack). Dunne handschoenen en een muts kunnen ook soms goed van pas komen. Verschillende lagen over elkaar helpen goed tegen de kou.

Houd er echter rekening mee dat het ook in Patagonië warm kan worden, met name overdag. Zonder de Patagoonse wind en regenstormen kunnen de temperaturen ook snel oplopen tot 20-25 graden, dus kom voorbereid en kleed jezelf met ''laagjes". In Foz do Iguazu kan het tropisch warm zijn en er kan zelfs gezwommen worden, dus vergeet je zwemkleding niet mee te nemen. In de maanden juli/augustus is het hier koeler, gemiddeld een graad of 14. Raadzaam is om goede wandelschoenen op reis mee te nemen met profiel, zodat je niet makkelijk uitglijdt. Verder zijn sandalen of slippers aan te raden voor de warmere dagen/gebieden. 
Houd rekening met omgekeerde seizoenen. December is warm en juli een stuk koeler. 

Kan ik een koffer meenemen naar Argentinië?

Wij raden aan een backpack, reistas of trolley/koffer (met zachte buitenkant) mee te nemen. Een harde koffer is minder handig, omdat deze veel ruimte inneemt in de bussen.

Hoeveel kilo bagage kan ik meenemen op de binnenlandse vluchten?

Houd er rekening mee dat je op de binnenlandse vluchten vaak maximaal 15 kg bagage kunt inchecken. Indien je bagage zwaarder is, kun je het extra gewicht het beste in de handbagage doen.   

Mobiele telefonie Argentinië: ben ik bereikbaar?

Op de meeste plaatsen in Argentinië heb je prima bereik met je mobiele telefoon, maar bellen is vaak erg duur. Houd er rekening met dat het bereik in de afgelegen gebieden beperkt is. Wel raden we je altijd aan contact op te nemen met je provider over het bereik van jouw mobiele telefoon in het buitenland.

Wanneer krijgt mijn reis een gegarandeerd vertrek?

Je reis krijgt een gegarandeerd vertrek op het moment dat het minimumaantal reizigers voor de reis is bepaald. Het minimumaantal reizigers om de doorgang van de reis te garanderen, kan per reis verschillen. Je vindt het minimumaantal deelnemers terug bij iedere reis. 

Wanneer andere reizigers onverhoopt annuleren, komt het voor dat een (reeds gegarandeerde) reis niet langer het minimumaantal reis heeft. De gegarandeerd vertrekgarantie kan dan vervallen, totdat het minimumaantal reizigers weer is behaald. Mocht dit niet het geval zijn, dan bekijken we of je reis alsnog door kan gaan. 

Vanaf 3 reizigers tonen wij de groepssamenstelling op de website.

Moet ik een slaapzak meenemen op mijn Argentinië reis?

Nee, je hebt voor onze Argentinië reizen geen slaapzak nodig. Bij de Patagonië reis is er in de refugios in Torres del Paine beddengoed aanwezig. 

Kan ik mijn reis verlengen?

Het is zeker mogelijk om je reis te verlengen. Wij kunnen bijvoorbeeld je vlucht op een ander moment heen of terug plannen en extra nachten in het eerste of laatste hotel van jouw reis verzorgen.

Wij zoeken op basis van jouw wensen graag uit wat de mogelijkheden zijn. Dit doen wij echter pas nadat je een boeking middels het boekingsformulier hebt gemaakt. Je kunt op de 2e pagina van boekingsformulier aangeven dat je een andere vlucht wil. Geef hierbij vervolgens in het vrije opmerkingenveld duidelijk aan wat je wensen zijn.

Wij zullen jou dan vervolgens zo snel mogelijk mailen met een voorstel. Op het moment dat je akkoord gaat met het voorstel zullen wij de boeking pas bevestigen. Mocht je niet akkoord gaan met het voorstel dan kan je alsnog de reis boeken zonder verlenging of van de boeking afzien. 

Wat kan jij doen om je voetafdruk te verkleinen tijdens de reis?

Steeds meer mensen reizen en steeds vaker zijn de effecten van toerisme lokaal voelbaar. Maar je reis draagt ook op een positieve manier bij! Denk aan werkgelegenheid wat een boost geeft aan de algehele economie, bescherming van de natuur door het creëren van nationale parken of UNESCO-Werelderfgoed, bijzondere ontmoetingen met andere mensen en daardoor het waarderen en leren van andere culturen, etc.

Wij proberen de (negatieve) effecten zoveel mogelijk voor jou terug te dringen, maar wat zou je zelf kunnen doen (of laten) tijdens jouw reis? Graag geven we je wat praktische tips om ook tijdens de reis zo duurzaam mogelijk te zijn.

Bekijk hier de praktische tips

Reizen: de feiten op een rij.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over hoe wij onze reizen organiseren. Daarom hebben wij voor de belangrijkste onderwerpen een speciale pagina samengesteld met daarop de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen als:
- Wanneer gaat mijn reis gegarandeerd door?
- Hoe zit het met de betaling van mijn reis?
- Ik kan bij jullie mijn eigen vlucht kiezen. Hoe werkt dat?
- Kan ik voor vertrek een specifieke stoel in het vliegtuig reserveren?
- Hoeveel bagage kan ik meenemen?

Lees hier de veelgestelde vragen

Brazilië

Heb ik een visum nodig voor Brazilië?

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Als je naar Brazilië reist moet je paspoort beschikken over tenminste 2 lege visumpagina’s tegenover elkaar.

Visum:
Voor deze bestemming is voor reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit geen visum nodig voor een verblijf
van maximaal 90 dagen per 180 dagen

Als je afwijkend reist van de groepsreis raden wij je aan om je goed te laten informeren over of je een visum nodig hebt. Onze partner Visa4Travel helpt je graag verder en is telefonisch bereikbaar via +31 85 0218180. Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders).

Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie: 

- Nederlandse reizigers bezoeken: visa4travel.nl/koningaap
- Belgische reizigers bezoeken: 
visa4travel.be/koningaap

Aanvullende informatie is ook terug te vinden onder het tabblad ‘Meer reisinfo’ bij iedere reis.

Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizend kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.

Overstap in de Verenigde Staten
Voor reizen met een overstap in de Verenigde Staten, dien je online voor vertrek een ESTA (Electronic System of Travel Authority) aan te vragen.

Wat voor inentingen heb je nodig voor mijn rondreis door Brazilië?

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Koning Aap Nederland heeft in samenwerking met Thuisvaccinatie.nl een oplossing gevonden voor deze vaak tijdrovende klus. In plaats van dat jij naar de GGD of huisarts moet gaan, komt een huisarts bij je thuis op het moment dat het jou schikt om de benodigde inentingen te zetten. 

De Belgische reizigers kunnen voor de meest correcte en up-to-date informatie terecht bij de huisarts en/of bij het Instituut voor Tropische Geneeskunde.  Je kan ook op www.wanda.be online per land advies opvragen. Bij het Instituut voor Tropische Geneeskunde kun je ook terecht voor je inentingen.

Wat is de ideale reistijd voor reizen naar Brazilië?

Brazilië is het hele jaar door goed te bereizen, er is niet een specifieke regenperiode. In de omgeving van Rio de Janeiro en in Rio de Janeiro zelf is de temperatuur het gehele jaar door aangenaam. De warmste tijd is van november tot en met februari, van mei tot en met september kan het in het zuiden 's avonds koud worden (10 tot 15 graden). Het is dus verstandig om ook wat warme kleding mee te nemen.

Waar wordt er overnacht tijdens een Brazilië groepsreis?

Je overnacht in middenklasse hotels en pousada's in tweepersoonskamers met eigen badkamer.

Onder het tabblad ‘Accommodaties’ kun je meer informatie en foto's vinden van de door ons gebruikte hotels (onder voorbehoud van wijzigingen).

Hoe wordt er gereisd in Brazilië?

Tijdens de reis maken we veelal gebruik van eigen vervoer. Bij de Familiereis Argentinië en Brazilië Avontuur (reiscode: FBA/KBA) zal je gebruik maken van een binnenlandse vlucht van binnenlandse vluchten Rio de Janeiro naar Foz do Iguaçú en Foz do Iguaçú naar São Paolo. Bij de Rondreis Zuid-Brazilië (reiscode: LBZ/BBZ) maak je gebruik van een binnenlandse vlucht van Rio de Janeiro naar Foz do Iguacu en van Campo Grande naar Belo Horizonte.


Meer informatie over de reisafstanden en het vervoer per reis vind je onder het tabblad 'Meer reisinfo'.

Hoe groot zijn de af te leggen afstanden in Brazilië?

De afstanden in Brazilië zijn erg groot. Daarom worden er bij de meeste reizen de grote afstanden met het vliegtuig afgelegd. Verder wordt er per openbare bus gereisd (met gereserveerde zitplaatsen) en met een eigen AC-minibus, waarbij je tijd hebt om van het landschap te genieten.

Meer informatie over het vervoer en de reisafstanden in Brazilië vind je onder het tabblad 'Meer reisinfo.

Paspoort: wel of niet afgeven tijdens mijn reis?

Het kan zijn dat je tijdens de reis jouw internationale paspoort ter beschikking van een derde moet stellen. Met name buiten de EU is dit veelal het geval. Voor hotels geldt vaak dat zij een registratie moeten bijhouden, dit is een wettelijke verplichting, waarbij gegevens uit een identiteitsbewijs moeten worden overgenomen/ingescand.

Is er in Brazilië Wifi beschikbaar?

In principe is er overal Wifi beschikbaar, soms gratis en soms tegen betaling. Sommige hotels hebben alleen wifi in de lobby, restaurant en zwembad, dus niet in de kamers. Meer informatie over Wifi in de hotels vind je onder het tabblad 'Accommodaties'.

Elektriciteit Brazilië: hoeveel volt wordt er gebruikt?

Het voltage in Brazilië is op sommige plaatsen 220 volt en op andere plaatsen slechts 110 volt. Je hebt veelal stekkers met twee platte pluggen nodig, dus denk aan een wereldstekker! Op de volgende website kun je meer informatie vinden over stekkers en stopcontacten in de hele wereld: www.wereldstopcontacten.nl

Kan ik pinnen in Brazilië?

De Braziliaanse munteenheid is de Real.

Pinnen is mogelijk met een pasje dat voorzien van een Cirruslogo of een Pluslogo. Niet alle Braziliaanse bankautomaten zijn aangesloten op het internationale bankensysteem, informeer bij de reisleiding over de lokaties waar je kunt pinnen. Let op dat pinautomaten soms buiten de openingstijden van de bank niet bereikbaar zijn of een laag maximum uitgiftebedrag kennen. Kijk voor de laatste pinmogelijkheden op www.mastercard.com onder 'ATM locator'.

Het gebruik van creditcards is wijd verspreid in Brazilië, ook voor kleine aankopen kan met 'plastic' geld worden betaald. Zelfs in de kleinere plaatsjes kan vaak met een creditcard of debitcard (pinpas) worden afgerekend. Visa is het meest geaccepteerd, Mastercard iets minder. Soms wordt er een opslag van 5% doorberekend. Vraag bij creditcard betalingen op de ouderwetse manier altijd het carbonnetje terug. Informeer voor de zekerheid bij je eigen bank over de mogelijkheden van je creditcard in Brazilië.

Kan er vegetarisch gegeten worden in Brazilië?

Het is goed mogelijk om vegetarisch te eten in Brazilië. Het eten is zeer divers en er is meestal ruime keuze. Ook zijn er zogenaamde 'Kilo-restaurants', waarbij je je eten zelf opschept en per gewicht afrekent.

Wat voor kleding moet ik meenemen?

Brazilië is een tropisch land, dus neem luchtige kleding mee. Houd er wel rekening mee dat het op sommige plaatsen 's avonds fris kan zijn. Neem daarom ook een warme (fleece)trui mee, en een shirt met lange mouwen. Ook raden we altijd aan een of meerdere lange broeken mee te nemen. Een regenjack of poncho is aan te raden.

Denk verder aan een paar goed ingelopen wandelschoenen en een paar sandalen of slippers.  

Moet ik een koffer of een backpack meenemen op reis?

Wij raden onze reizigers aan om te reizen met een zachte reistas, maar dit is niet verplicht. Dat kan een backpack zijn, maar bijvoorbeeld ook een reistas op wieltjes. Gelieve niet op reis te gaan met een hardschalige koffer. Deze zijn moeilijk te verstouwen in het vervoer namelijk.

Hoeveel kilo bagage mag je meennemen op de binnenlandse vluchten?

Houd er rekening mee dat je op de binnenlandse vluchten maximaal 15 kg bagage kunt inchecken. Indien je bagage zwaarder is, kun je het extra gewicht het beste in de handbagage doen.

Is Brazilië veilig?

In de grote steden moet je rekening houden met kleine criminaliteit, buiten de grote metropolen is het over algemeen veilig en rustig. Op openbare plekken als luchthavens en busstations lopen veel zakkenrollers rond. In Rio de Janeiro moet je extra oppassen, zeker op en rond de stranden. Laat je waardevolle spullen zo mogelijk achter in de kluisjes van het hotel. De reisbegeleider kan je precies vertellen hoe je de risico's het beste vermijdt. 

Wanneer krijgt mijn reis een gegarandeerd vertrek?

Je reis krijgt een gegarandeerd vertrek op het moment dat het minimumaantal reizigers voor de reis is behaald. Het minimumaantal reizigers om de doorgang van de reis te garanderen, kan per reis verschillen. Je vindt het minimumaantal deelnemers terug bij iedere reis. 

Wanneer andere reizigers onverhoopt annuleren, komt het voor dat een (reeds gegarandeerde) reis niet langer het minimumaantal reis heeft. De gegarandeerd vertrekgarantie kan dan vervallen, totdat het minimumaantal reizigers weer is behaald. Mocht dit niet het geval zijn, dan bekijken we of je reis alsnog door kan gaan. 

Vanaf 3 reizigers tonen wij de groepssamenstelling op de website.

Kan ik mijn reis verlengen?

Het is zeker mogelijk om je reis te verlengen. Wij kunnen bijvoorbeeld je vlucht op een ander moment heen of terug plannen en extra nachten in het eerste of laatste hotel van jouw reis verzorgen.

Wij zoeken op basis van jouw wensen graag uit wat de mogelijkheden zijn. Dit doen wij echter pas nadat je een boeking middels het boekingsformulier hebt gemaakt. Je kunt op de 2e pagina van boekingsformulier aangeven dat je een andere vlucht wil. Geef hierbij vervolgens in het vrije opmerkingenveld duidelijk aan wat je wensen zijn.

Wij zullen jou dan vervolgens zo snel mogelijk mailen met een voorstel. Op het moment dat je akkoord gaat met het voorstel zullen wij de boeking pas bevestigen. Mocht je niet akkoord gaan met het voorstel dan kan je alsnog de reis boeken zonder verlenging of van de boeking afzien. 

Wat kan jij doen om je voetafdruk te verkleinen tijdens de reis?

Steeds meer mensen reizen en steeds vaker zijn de effecten van toerisme lokaal voelbaar. Maar je reis draagt ook op een positieve manier bij! Denk aan werkgelegenheid wat een boost geeft aan de algehele economie, bescherming van de natuur door het creëren van nationale parken of UNESCO-Werelderfgoed, bijzondere ontmoetingen met andere mensen en daardoor het waarderen en leren van andere culturen, etc.

Wij proberen de (negatieve) effecten zoveel mogelijk voor jou terug te dringen, maar wat zou je zelf kunnen doen (of laten) tijdens jouw reis? Graag geven we je wat praktische tips om ook tijdens de reis zo duurzaam mogelijk te zijn.

Bekijk hier de praktische tips

De feiten op een rij

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over hoe wij onze reizen organiseren. Daarom hebben wij voor de belangrijkste onderwerpen een speciale pagina samengesteld met daarop de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen als:

  • Wanneer gaat mijn reis gegarandeerd door?
  • Hoe zit het met de betaling van mijn reis?
  • Ik kan bij jullie mijn eigen vlucht kiezen. Hoe werkt dat? 
  • Kan ik voor vertrek een specifieke stoel in het vliegtuig reserveren?
  • Hoeveel bagage kan ik meenemen?

Lees hier de veelgestelde vragen