Online Chat

Over Veronique

Veronique
Manager Sales & Backoffice
Een blonde, loyale & enthousiaste dertiger die energie haalt uit sociale contacten, sporten en het heerlijk vindt om in de buitenlucht te zijn. Ik kijk uit naar het plannen van mooie reizen en ik ben ook echt iemand van de voorpret. Het uiteindelijk beleven van de avonturen tijdens de reis, dat is natuurlijk waar je het voor doet. Ik kijk dan ook nu al terug op heel veel (reis-) hoogtepuntjes in mijn leven. Binnen onze organisatie ben ik begonnen als Marketing Medewerker en stuur ik op dit moment met veel plezier het Sales- en Touroperating team aan.
2012
Azië
Argentinië, Bolivia, Brazilië, Egypte, Griekenland, Ierland, Indonesië, Iran, Italië, Jordanië, Maleisië, Mexico, Moldavië, Nepal, Nieuw-Zeeland, Paraguay, Peru, Portugal, Spanje, Thailand
Écht op reis TIP van Veronique
Wanneer je ervoor kiest om foto’s te maken van de lokale bevolking op reis vraag dan altijd eerst om toestemming en vergeet dan niet, na het maken van de foto, deze ook aan ze te laten zien. Dit is de leukste manier van interactie op reis. Zo heb ik de kindertjes in het dorpje nabij Chitwan NP in Nepal zelfs nog geleerd te fotograferen.