Openingstijden Costa Rica

De meeste winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 of 19.00 uur met meestal een paar uur siësta tussen de middag. Banken en postkantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur, soms tot 16.00 uur. Tussen de middag wordt er regelmatig een uur siësta gehouden. Houd er rekening mee dat winkels, postkantoren en banken op nationale feestdagen gesloten zijn.

Winkelen in Costa Rica
Koffie uit Costa Rica is goedkoop en overal verkrijgbaar. Verder zijn leder producten (portemonnees en tassen), houtsnijwerk, keramiek en T-shirts leuke souvenirs. Ook notitieblokken en dagboeken van bananenpapier zijn in veel souvenirwinkels te vinden. In Costa Rica is onderhandelen over de prijs alleen gebruikelijk bij het kopen van souvenirs of kunstvoorwerpen. Etenswaren op de markt en in winkels hebben een vaste prijs.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.