Communicatie Costa Rica

Post van Costa Rica naar de Benelux is een tot twee weken onderweg. De post kun je het beste afgeven bij de hotelreceptie of het postkantoor. Bellen kan vanuit telefooncellen, met een telefoon- of chipkaart. Bellen vanuit hotels is ook mogelijk maar is duurder. Het landennummer van Costa Rica is +506, van Nederland +31 en van Belgie +32.

Mobiel bellen in Costa Rica
Costa Rica beschikt over een uitgebreid mobiel netwerk. Informeer voor vertrek of je provider een roaming overeenkomst heeft met een Costaricaanse provider. Informatie over de beltarieven vind je op www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Houd er wel rekening mee dat het bereik in afgelegen gebieden niet mogelijk is. Als je een simlockvrij toestel hebt kun je op het vliegveld van San Jose of bij een telefoonwinkel van Kölbi een SIM-kaart aanschaffen. Beltegoed (recarga) is bij kiosken en veel andere winkels verkrijgbaar.

Internet in Costa Rica
In elke stad en toeristenplaats vind je internet­ca­fés van waaruit je kunt skypen. Veel hotels beschikken over WiFi. Dat geldt ook voor een groot aantal cafés en restaurants. Zie: www.wificafespots.com.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.