Rondreis MONGOLIË
23 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Excursies Rondreis MONGOLIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Duut Mankhan – Wandeling Sevree bergen

Ter plaatse boekbaar voor € 5

Je kunt een dag gaan wandelen in de Sevree bergen, op circa 30 km rijden vanaf Duut Mankhan. Je wandelt door het zand en exploreert het stenige zwarte gebergte. Voor de lunch neem je een lunchbox mee. ‘s Middags kun je eventueel een tochtje maken op de rug van een kameel (tweebultig!). De genoemde prijs voor de excursie is een richtbedrag, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Khövsgölmeer – Wandeling Khoridol Saidag

Ter plaatse boekbaar voor € 10

Je maakt een wandeling via Sant-ovoo, een verzameling (voor sjamanen) heilige stenen, naar de Khoridol Saidag bergketen. De hoogste top van deze keten, Delgerkhaan, meet 3093 meter. Vanaf de pas heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving en over het Khövsgölmeer (Khövsgöl Nuur), een van de diepste en grootste meren ter wereld. Het zou twee % van al het zoete water op aarde bevatten. De Khoridol Saidag bergketen is het thuis van wel 68 zoogdiersoorten. Met enig geluk spot je bevers, herten, rendieren of zelfs een beer of wolf. Voor de lunch neem je een lunchbox mee. De genoemde prijs voor de excursie is een richtbedrag, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Ulan Baatar - Naadam Festival entree

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Het grootste en meest bekende festival van Mongolië is het Nadaam Festival wat jaarlijks van 11 tot 13 juli wordt gehouden. Het entreegeld voor het bijwonen van het festival in Ulan Baatar betaal je ter plekke. Dit geldt uiteraard alleen als je het festival bezoekt.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.