header image

Rondreis MONGOLIË

23 dagen - v.a. € 3.320,- Boek nu

Excursies Rondreis MONGOLIË

7,9 (138)

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Gorkhi-Terelj Nationaal Park - Paardrijden

Ter plaatse boekbaar € 10,-

Altijd al een willen paardrijden in Mongolië? Dan is Terelj de plaats om dit te doen. De paarden zijn meer gewend aan toeristen en daarom een stuk makker dan in Khövsgöl. Ook hier maak je onder begeleiding van een gids een rit van ongeveer een uur. Langere tochten zijn mogelijk.

Prijs € 10 pp per uur. 

Khongoryn Els – Kameel rijden

Ter plaatse boekbaar € 10,-

In de omgeving van het gerkamp wonen verschillende gidsen met kamelen. Onder begeleiding van een gids kun je een tocht van een uur maken. Bij 10 deelnemers of meer gaan er 2 gidsen mee. De rit duurt ongeveer een uur.

Prijs € 10 pp

Khövsgölmeer - Paardrijden

Ter plaatse boekbaar € 10,-

De wat meer ervaren ruiters kunnen bij het Khövsgölmeer gaan paardrijden. De paarden in Khövsgöl zijn over het algemeen wat dominanter en minder gewend aan toeristen. Onder begeleiding van een gids maak je een tocht van een uur. Langere tochten zijn mogelijk.

Prijs € 10 pp per uur. 

Ulan Baatar - Naadam Festival entree

Ter plaatse boekbaar € 45,-

Het grootste en meest bekende festival van Mongolië is het Nadaam Festival wat jaarlijks van 11 en 12 juli wordt gehouden. Het entreegeld voor het bijwonen van het festival in Ulan Baatar betaal je ter plekke. Dit geldt uiteraard alleen als je het festival bezoekt.