Zoeken

header image

Rondreis MONGOLIË

Groepsgrootte: 4-18 23 dagen
v.a. € 3.145,-
Boek nu

Excursies Rondreis MONGOLIË

8,0 (145)
 • Gorkhi-Terelj Nationaal Park - Paardrijden

  Ter plaatse boekbaar € 10,-

  Altijd al een willen paardrijden in Mongolië? Dan is Terelj de plaats om dit te doen. De paarden zijn meer gewend aan toeristen en daarom een stuk makker dan in Khövsgöl. Ook hier maak je onder begeleiding van een gids een rit van ongeveer een uur. Langere tochten zijn mogelijk.

  Prijs € 10 pp per uur. 

 • Khongoryn Els – Kameel rijden

  Ter plaatse boekbaar € 10,-

  In de omgeving van het gerkamp wonen verschillende gidsen met kamelen. Onder begeleiding van een gids kun je een tocht van een uur maken. Bij 10 deelnemers of meer gaan er 2 gidsen mee. De rit duurt ongeveer een uur.

  Prijs € 10 pp

 • Khövsgölmeer - Paardrijden

  Ter plaatse boekbaar € 10,-

  De wat meer ervaren ruiters kunnen bij het Khövsgölmeer gaan paardrijden. De paarden in Khövsgöl zijn over het algemeen wat dominanter en minder gewend aan toeristen. Onder begeleiding van een gids maak je een tocht van een uur. Langere tochten zijn mogelijk.

  Prijs € 10 pp per uur. 

 • Ulan Baatar - Naadam Festival entree

  Ter plaatse boekbaar € 45,-

  Het grootste en meest bekende festival van Mongolië is het Nadaam Festival wat jaarlijks van 11 en 12 juli wordt gehouden. Het entreegeld voor het bijwonen van het festival in Ulan Baatar betaal je ter plekke. Dit geldt uiteraard alleen als je het festival bezoekt.