Alles wat je wilt weten over: Latijns-Amerika

Reisblog | Latijns-Amerika

Latijns-Amerika is dé passievolle regio van Amerika. De liefde voor de eeuwen oude cultuur en natuur is sterk aanwezig en dat voel je wanneer je door de regio reist. Maak kennis met de gastvrije Peruvianen en hun grote trots: de 'verborgen' stad Machu Picchu. Of ontdek de mysterieuze tempelruïnes van Guatemala. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de schitterende natuur die de regio te bieden heeft. Wat dacht je van de jungles van Costa Rica of de Amazone die zich verspreid over vele landen van Latijns-Amerika?!

Cuba en haar clichés

Hoor je Cuba, dan denk je aan salsa, rum en Fidel Castro. Clichés ontstaan natuurlijk niet zomaar en tijdens een rondreis door het exotische Cuba zijn dit dan ook de basisingrediënten voor een swingende, tropische en aangename rondreis.

Lees meer

Waarom naar Colombia?

Dit is eigenlijk heel simpel, dit veelzijdige kleurrijke land heeft alles wat je je bij een bestemming in Zuid Amerika voorstelt EN meer. Denk aan prachtige landschappen, besneeuwde toppen in de Andes, koloniale dorpjes...

Lees meer

Fotoverslag Costa Rica

Costa Rica is een enorm fotogeniek land. De schoonheid van de natuur en de diversiteit aan dierensoorten maken het land erg uniek. Droom vooral zelf even weg naar 'de Tuin van Midden-Amerika' tijdens het bekijken van deze fotoreeks.

Lees meer

De Costa Ricaanse keuken

Een land leer je het beste kennen door contact met de lokale bevolking, maar ook door de eetgewoontes te ontdekken! Wij nemen je mee met een dag eten uit de Costa Ricaanse keuken, van ontbijt tot dessert...

Lees meer