Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND Hotel
15 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
61 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 23/12/2017
0 Beoordeling: 8
Ron : Zie de opmerkingen hierboven. Deze mogen verwerkt worden tot een review van ons.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 7
Jan Roelof : Prima georganiseerd. Alles aanwezig, alles op tijd, alles veilig en schoon. Zonder zorgen en verrassingen met je gezin een mooi avontuur beleven. De uitstapjes zijn wel extra voor eigen rekking en niet goedkoop. Houdt daar in je budget rekking mee. Voor meer creativiteit en spontaniteit is het zelf reizen en organiseren wel een aanbeveling.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 7
Marcel : We hebben genoten van onze reis door Zuid-Afrika. Mocht je overwegen om deze reis te boeken, overweeg dan alleen het landenarrangement te nemen en zelf de heen- en terugreis te regelen. We hadden dit helaas niet gedaan en kwamen twee weken voor vertrek er achter dat we op de heenreis een overstap van 5 uur hadden op Dubai, echt midden in de nacht. Dat is geen goed begin voor de kleine kinderen en zonde van de reisdagen. Op de terugreis hadden we ook weer een lange overstap op Dubai, toen wel overdag. Maar je moet rekening houden met 4 dagen waar je in het vliegveld en vliegveld zit (heen- en terugreis).
Vertrekdatum: 24/12/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Geweldige reis, prachtig land, goede begeleiding, wel intensief voor kleine kinderen. Wij waren wat te enthousiast met het boeken van de excursies, daardoor hebben we veel gezien, maar was er weinig rust. Vrijwel alle hotels met zwembad, wat voor de kinderen heerlijk was.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.