Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND Hotel
15 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Excursies Familiereis ZUID-AFRIKA EN SWAZILAND Hotel

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld. Hou er rekening mee dat indien je meerdere duurdere optionele excursies wil boeken, je eventueel extra zakgeld meeneemt.

Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2017. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).
Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in Zuid Afrikaanse Rand (ZAR) te betalen. 

Hluhluwe Reservaat – 4x4 Safari

Ter plaatse boekbaar voor € 55

Met open safarivoertuigen rijd je door het Hluhluwe Reservaat. Dit unieke park is ooit speciaal gecreëerd om de uiterst zeldzame witte neushoorn te behoeden voor uitsterven. Tegenwoordig leven er zo'n 1600, dus de kans is groot dat je deze bijzondere dieren hier zult zien.

Minimum aantal deelnemers: 5
Duur: 3 uur
Inclusief: entreegeld, vervoer

Kruger Nationaal Park - 4x4 Safari

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Je wordt vroeg in de ochtend opgehaald in 4x4 safarivoertuigen. Dit zijn open voertuigen, zodat je alle kans hebt om de dieren van dichtbij te spotten.
Het beroemde Kruger Nationaal Park omvat een enorm grondgebied en biedt bescherming aan een groot aantal dieren. Wat variëteit betreft is het Kruger N.P. één van de beste natuurparken ter wereld.

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: hele dag
NB: de safari's met de eigen bus zijn inbegrepen in de reissom. Deze excursie is met een open voertuig (max. 10 personen per voertuig) zodat de beleving van het wild spotten anders is. Daarbij kan de bus alleen op de geasfalteerde wegen en kun je met de jeeps van de gebaande paden af.

Kruger Nationaal Park – Bush Walk

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Wandelend Kruger Nationaal Park in onder de deskundige begeleiding van een zogenaamde rancher.

Minimum aantal deelnemers: 5
Duur: 2 uur
Alleen voor deelnemers van 12 jaar en ouder

Kruger Nationaal Park - Sunset Safari

Ter plaatse boekbaar voor € 50

Je wordt aan het eind van de middag opgehaald in 4x4 safarivoertuigen. Dit zijn open voertuigen, zodat je alle kans hebt om de dieren van dichtbij te spotten. Je ziet een ander soort dieren als het donker wordt! Naast natuurlijk een prachtige zonsondergang.

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: 3 uur

Pretoria - Soweto excursie

Boeken voor vertrek (€ 35)

Tour naar het township Soweto. Soweto is de bakermat van de anti-apartheid beweging met voormalige beroemde inwoners als Nelson Mandela en Desmond Tutu. Je bezoekt ook het Apartheid museum óf het Mandela House en Hector Peterson museum.  

Minimum aantal deelnemers: 6
Inclusief: entreegeld en lokale gids
Duur: halve dag

St. Lucia - Boottocht

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Het gebied rond St. Lucia kun je het beste per boot verkennen. Zo kun je de vele nijlpaarden en krokodillen goed observeren. Vissen vormen de voedselbron voor krokodillen en grote aantallen watervogels. Er komen onder andere pelikanen, ibissen, visarenden, goliathreigers en ijsvogels voor.

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: 2 uur

St. Lucia - Kayakken

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Minimum aantal deelnemers: 2
Duur: 2,5 uur
Alleen voor deelnemers van 12 jaar en ouder

St. Lucia - snorkelen Cape Vidal

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Je vertrekt vroeg in de ochtend met een jeep naar Cape Vidal, hopelijk zie je nog de nodige dieren onderweg! Je snorkelt met eb (met vloed is het gevaarlijk!). Snorkelspullen worden verstrekt tijdens de excursie. Daarnaast is er volop tijd om te genieten van zon en zand op het schitterende strand. In de middag wordt voor een heerlijke barbecue lunch gezorgd. Tegen een uur of 4 in de middag ben je weer terug in St Lucia.

Swaziland – Mlilwane Reservaat – Paardrijden

Ter plaatse boekbaar voor € 17

Je kunt te paard Mlilwane gaan verkennen, je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. In een rustig tempo ga je ´wildlife´ spotten.

Prijs is per uur (afhankelijk van de groepsgrootte) per persoon.
Duur: je kunt 1 tot 3 uur gaan paardrijden.

Swaziland – Mlilwane Reservaat – Wandelsafari

Ter plaatse boekbaar voor € 17

Omdat in Mlilwane geen dieren voorkomen die een directe bedreiging voor de mens vormen, kun je hier tussen het wild rondlopen. Je hebt tijdens een wandelsafari grote kans om nijlpaarden, krokodillen, wrattenzwijnen, impala's, gnoes, hartebeesten, blesbokken en zebra's te zien. Bij de meertjes zijn vele watervogels te bewonderen.

Inbegrepen: entreegeld Mlilwane, gids (per uur).
Duur: 2,5 uur
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.