Familiereis SRI LANKA
16 dagen - v.a. €1 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
64 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,4
Prijs/kwaliteit: 6,8
Accommodatie: 7,3
Transport: 8,5
Vertrekdatum: 29/07/2017
0 Beoordeling: 8
eduard : We hebben genoten van een prachtig Sri Lanka. De natuur en het landschap zijn afwisselend, de bevolking is super aardig en het eten is heerlijk! De activiteiten die je onderneemt variëren volop en werden door onze kinderen gewaardeerd. De vluchten met Etihad waren heel goed.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 7
Nancy : Pluspunten: Mooie reis. Heel mooi land. Vriendelijke bevolking. Goede locale reisbegeleider. Mooie excursies Goed transport, mooie bus, goede chauffeur. Leuke groep mensen en kinderen. Minpunten: Alle zijn excursies optioneel en moeten apart worden betaald. Je komt niet uit met het aangegeven zakgeld op de site. Als je een excursie niet wilt doen is er geen alternatief, dan moet je bij de bus blijven. Een overvol programma. Je ziet daardoor wel heel veel maar je weet bijna niet meer wat je gezien hebt.
Vertrekdatum: 23/04/2016
0 Beoordeling: 8
Therese : Sri Lanka is een prachtig land met erg vriendelijke mensen, ik kan het zeker aanraden. Lijkt me erg geschikt voor mensen die een eerste keer naar Azië gaan. Je vindt hier alles van Azië op relatief kleine oppervlak. Een heel stuk schoner en rustiger dan India! De Koning Aap rondreis was prima verzorgd. Zaken om wel rekening mee te houden zijn: - de excursies zijn erg duur, reken op 20-30 euro pp per excursie (tempel, raften, oude stad, rots beklimmen etc). - de hotels zijn in het algemeen goed, de kamers binnen de hotels zijn heel wisselend, sommige werkt de airco niet of zijn heel lawaaiig. Vrijwel alle hotels zijn aan de drukke doorgaande weg gelegen (lintbebouwing) - Ondanks de kleine reisafstanden, zijn de reisdagen toch lang. Een stuk van 150 km doe je echt de volle dag over. Voor kleine kinderen lijkt het me te veel reizen. - Op sommige plekken kom je 's avonds om 17.00 aan, en moet je de volgende dag 08.00 alweer weg. Bijv. in Nuwara Eliya. Dat vond ik erg jammer, het is prachtig daar en je hebt zo nauwelijks tijd om dat te beleven. - Voor gezinnen met tiener dochters: de mannen kijken graag naar mooie vrouwen aan het zwembad, je moet er tegen kunnen om bekeken te worden :-) Als je over bovenstaande nadelen heen kunt stappen, heb je een geweldige reis, die ik zeker aan kan raden! 16-20 dagen is een goede reisduur voor dit land.
Vertrekdatum: 01/08/2015
0 Beoordeling: 6
danielle : Mooie natuur, wel veel reizen en niet altijd een fijn hotel. Daarbij vonden wij alles erg duur voor zo'n land in het oosten...
Vertrekdatum: 18/07/2015
1 Beoordeling: 7
Sylvia : Prachtig land. Lieve mensen. Jammer dat veel in het engels was terwijl we bewust voor nederlandstalige reis begeleiding hadden gekozen.
Vertrekdatum: 18/07/2015
0 Beoordeling: 8
René : Prima reis gehad! Programma is gevarieerd en drukke dagen worden afgewisseld met rustige dagen. Sri Lanka heeft veel te bieden qua natuur, vriendelijke mensen en een heerlijke keuken. Absoluut een aanrader.
Vertrekdatum: 18/07/2015
1 Beoordeling: 5
Pascal : De reis was perfect! Alleen jammer dat Koning Aap niet de volledige verantwoordelijkheid neemt als er door een fout van hun iets mis gaat. Dan leer je een reisorganisatie pas echt kennen. Helaas.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 9
Peter : We hebben met ons gezin een heerlijke vakantie gehad. Veel gedaan, gezien en meegemaakt. Prachtige natuur en cultuur. Leuke, lieve reisleidster. Top.
Vertrekdatum: 20/12/2014
1 Beoordeling: 9
Paul : Super reis gehad. Heerlijk land, goede hotels, lekker eten ( niet alleen curry s) veel afwisseling. Doen!
Vertrekdatum: 02/08/2014
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Reis was voor ons tekort om goed te kunnen beoordelen vind ik
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.