Familiereis SRI LANKA AVONTUUR
21 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
36 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,2
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 8,3
Transport: 8,4

Belangrijk om te weten

 
Vertrekdatum: 06/08/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Leuke reis met niet de grote groep (14 man, 4 gezinnen). De kinderen bleken toch niet zo avontuurlijk te zijn met de lokale keuken, en gingen vaak voor de patat of pasta. Je krijgt een mooie indruk van het land, door de vele excursies. De prijs van de excursies staat niet in verhouding tot de lokale levensstandaard. 25 tot 40 Euro per excursie per persoon is haast westers te noemen. Hotels over het algemeen prima, en grote kamers.
Vertrekdatum: 06/08/2017
1 Beoordeling: 9
Ronald : Mooie, afwisselende en zeer leuke reis. De reis laat alle kanten van Sri Lanka zien ; de zee; de natuur ; de cultuur en de flora & fauna. Heel kindvriendelijk land. Mooie hotels met mooie zwembaden voor heerlijke ontspanning na de inspanning
Vertrekdatum: 06/08/2017
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Sri Lanka is een prachtig land met hele mooie flora en fauna. Op zich is het geen duur land. Hou er rekening mee dat entreegelden voor toeristische attracties wel behoorlijk aan de prijs zijn (€25-€30 is geen uitzondering). Eten en drinken is goedkoop, mits je de alcoholische dranken laat staan. Het is er doorgaans schoon, met onderweg af en toe een misser. Het verkeer lijkt zeer chaotisch en af en toe hou je je ogen dicht, maar het gaat allemaal niet hard. Voordeel van een familiereis is, dat je gebruik kunt maken van de groep als het jou uitkomt, maar dat je tevens de vrijheid hebt om hier wel of niet voor te kiezen.
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
frank : Deze groepsreis is een ideale manier om met kleine kinderen kennis te maken met een verre bestemming buiten Europa. Sri Lanka is een zeer toegankelijke bestemming die je op een zachte en relaxte manier ontdekt. Een heel mooie combinatie van natuur en cultuur overgoten met heel kindervriendelijke hotels en dit zonder grote afstanden te moeten overbruggen. Heb je echter al wat reiservaring, dan zijn er volgens mij andere bestemming die meer tot de verbeelding spreken.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.