header image

Familiereis NEPAL

16 dagen - v.a. € 1.795,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,2
17 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,1
Prijs/kwaliteit: 8,3
Accommodatie: 7,8
Transport: 8,8
Vertrekdatum: 20/04/2019
Beoordeling: 9
Marjo: Wij hebben genoten van een waanzinnige vakantie in Nepal vol natuur & avontuur, cultuur en en prachtige en vriendelijke mensen.
Vertrekdatum: 21/12/2018
Beoordeling: 8
Jelle: Wat een geweldige ervaring! Goed georganiseerd en een perfecte route en tempo voor gezinnen. Wij hadden een lokale gids waarmee wij een goede klik hadden. Klein aandachtspunt: in december/januari is het behoorlijk koud in Dhampus en er is geen verwarming in de lodge. Neem voor de avond/nacht voldoende warme (thermo)kleding mee en voldoende vermaak om de avond door te komen. Je mag/kan maar bagage meenemen voor 2 nachten, dus dat moet worden overgepakt in een rugzak (anders past het niet in de jeep). Maar je hebt dit allemaal over voor de prachtige zonsopkomst en ondergang met de Himalaya als toneel. Kippenvel!
Vertrekdatum: 22/04/2017
Beoordeling: 8
Dennis: Een prachtige rondreis! Prachtige natuur en mooie en lieve mensen. De trekking naar Annapurna is wel heftig voor kids. Lokale gids was super vriendelijk en kon veel vertellen, zijn Engels was nu en dan wel lastig te volgen, helemaal voor de kinderen moeilijk.