Familiereis MAROKKO AVONTUUR
22 dagen - v.a. €1 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
47 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,4
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 14/07/2017
1 Beoordeling: 7
Hjalmar : Mooie landschappen en vriendelijke bevolking. Vooral de bergwandeling en het overnachten in de gite was erg leuk. De souk van Fez maakte ook veel indruk net als de opgravingen in Volubis. Helaas laat hygiëne vaak wel te wensen over in Marokko. Waardoor er in onze groep veel zieken waren.
Vertrekdatum: 14/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een zeer gevarieerde reis die, mede dankzij een actieve reisleider, geweldig is verlopen. De reis (3-weeks!) is wel intensief en daarmee minder geschikt voor kinderen onder de 7.
Vertrekdatum: 14/07/2017
1 Beoordeling: 9
Matthias : Een echte aanrader, deze geweldige reis naar dit prachtige land. Onverwacht veel variëteit in landschappen (woestijn, kust, gebergte, uitgestrekte gebieden) en daarnaast kleurrijke steden waar de tijd soms lijkt te hebben stil gestaan. De bevolking is heel vriendelijk en vaak opvallend voorkomend en bescheiden. De Marokkaanse gids gaf de reis door zijn kennis van het land duidelijk meerwaarde. Het is beslist een intensieve reis, en in de zomer is het soms echt warm, maar de reis was een onvergetelijk en geweldig avontuur. Het land heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen!
Vertrekdatum: 15/07/2016
0 Beoordeling: 8
Geoffrey : Vooraf best spannend om met twee jonge kinderen (6 en 8) te reizen , maar erg goed bevallen. Ze hebben zich verwonderd over lokale gewoontes. Was even bang dat ik met twee vegetarische kinderen terug zou komen... Veel mooie dingen gezien. De bergtocht om de rug van muilezel Jacqueline zullen ze niet snel vergeten. De zwembaden in de hotels en de ruimte in deze reis om daar af en toe lekker van te genieten waren een mooie afwisseling met alle indrukken die ze hebben opgedaan.
Vertrekdatum: 17/07/2015
1 Beoordeling: 9
Pepita : Prachtige gevarieerde reis door een mooi land. Samen met andere ouders en hun puberkinderen Marokko ontdekken is een aanrader. De hele hoge temperaturen in de zomervakantie zijn wel een uitdaging, en niet voor iedereen even geschikt. De dromedaris rit en bivak in de woestijn was echt een hoogtepunt. De koningssteden Rabat en Fez waren voor mij qua steden het meest memorabel.
Vertrekdatum: 17/07/2015
0 Beoordeling: 8
Allard : Prachtige veelzijdige reis, waarin je behalve met de 4 koningssteden ook kennis maakt met het Atlas gebergte, de dromedarissen in de Erg Chebbi woestijn en de Kite surfers in Essaouira aan de Atlantische kust. Het laatste stukje van de reis kan nog iets verbeterd worden, door ipv terug te rijden naar Marrakech, de Atlantische kust naar het noorden te volgen en zo direct in Cassablanca uit te komen voor de terugvlucht.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.