header image

Familiereis INDONESIË: BALI CULTUUR & STRAND

15 dagen - v.a. € 1.720,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,1
125 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 7,8
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 21/12/2019
Beoordeling: 8
Jeroen: Familiereis Bali cultuur en strand is echt een aanrader. Het tempo was heel goed te doen met onze kinderen van 7 en 10.
Vertrekdatum: 03/08/2019
Beoordeling: 10
Machielle: We hebben een fantastische reis door Bali gehad met een hele leuke lokale gids. Hij wist over alles veel te vertellen en heeft ons zijn land met zijn hart laten zien. Wij zijn erg blij dat we op deze reis zijn geweest. We hebben genoten!
Vertrekdatum: 03/08/2019
Beoordeling: 9
Alinda: Dit was onze eerste reis buiten Europa met onze kinderen (10 en 11 jaar) en het is ontzettend goed bevallen. Het was een mooie mix tussen culturele en wat meer sportieve activiteiten. We hebben veel gezien en meegemaakt maar daarnaast was er ook voldoende tijd voor ontspanning!
Vertrekdatum: 27/07/2019
Beoordeling: 8
Joost: Boeiende goed verzorgde reis door (een wel erg toeristisch) Bali. De reis met kinderen van dezelfde leeftijdsgroep beviel goed. De kinderen hadden veel plezier met elkaar.
Vertrekdatum: 20/07/2019
Beoordeling: 9
Aschwin: Fantastische rondreis op Bali gehad. Wat een gevarieerde, mooie reis. Ook voor kinderen. Super goede, aardige, flexibele en grappige reisbegeleider met heel veel kennis die hij ook heel graag deelt met de groep. We hadden een hele gezellige groep. Ook de kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Mooie hotels op unieke locaties met altijd een mooi zwembad. Deze Koning-Aap formule raad ik iedereen aan. Het was voor ons voor het eerst dat we een groepsreis hebben gemaakt. Dit is ons heel goed bevallen. Wij overwegen on volgend jaar weer een dergelijke rondreis te maken!
Vertrekdatum: 04/08/2018
Beoordeling: 7
Reiziger: Genoten van onze groepsreis naar Bali. Keurig geregeld door Koning Aap.
Vertrekdatum: 04/08/2018
Beoordeling: 8
ingrid: Super vakantie gehad, mooie herinneringen gemaakt met leuke groep mensen.
Vertrekdatum: 23/12/2017
Beoordeling: 8
Ilse: De reisbegleider voor de reis naar Indonesië was super vriendelijk, lokaal en wist ons dus heel goed de cultuur van Bali over te brengen. De reis was heel leuk en ook ons tieners vonden het geweldig met de andere tieners van de groep. Echt een leuk concept!
Vertrekdatum: 22/07/2017
Beoordeling: 9
Chretienne: Ontzettende leuke reis in een prachtig land met balans tussen culturele en sportieve activiteiten en lekker luieren in mooie accommodaties met fijne spa's. Wij reisden met kinderen van 5 en 8. Reis was voor hen ook erg leuk en schema zeker niet te zwaar. Een aanrader!
Vertrekdatum: 22/07/2017
Beoordeling: 9
Reiziger: Aanrader voor gezinnen met tieners. Juiste mix van relaxen aan het strand/zwembad en uitstapjes.
Vertrekdatum: 22/07/2017
Beoordeling: 8
Yvonne: Voor het eerst met een groep en Koning Aap op reis geweest. Mooie gevarieerde reis waar de 12+ kids en ouders een geweldige tijd met elkaar hebben gehad. Fijne afwisseling van excursies en activiteiten en toch ook tijd om een keer niks te doen.
Vertrekdatum: 08/07/2017
Beoordeling: 9
Geert: Voor ons de eerste maal dat we als gezin deelnamen aan een groepsreis maar dit is zeer goed meegevallen. Alles was infeite zeer goed georganiseerd. De reisgids was super en heeft het programma van de reis zodanig aangepast dat er voor iedereen steeds iets leuk bijzat. Een goed mix tussen natuur, cultuur en ontspanning. Het programma was niet te zwaar zodat jonge kinderen voldoende rust konden nemen zonder dat de groep hier last van had. Bij deze reis kon je gewoon je koffer pakken, het vliegtuig opstappen en het land verkennen zonder enige voorbereiding. Top.
Vertrekdatum: 22/04/2017
Beoordeling: 7
Reiziger: Ik vond de prijs kwaliteit verhouding van deze reis niet optimaal. Er waren niet heel veel extra, bijzondere activiteiten opgenomen in het standaard programma, de lokaties waar we verbleven waren soms echt niet optimaal. Het prijsniveau in Bali is echt laag, het aanbod had naar mijn mening beter gekund. Paar jaar geleden mee geweest naar Thailand, daar had ik een beter gevoel bij het prijs-kwaliteit verhaal..
Reactie:
Koning Aap streeft ernaar reizigers zoveel mogelijk individuele vrijheid te bieden binnen de georganiseerde groepsreis. Om deze reden kiezen wij ervoor om een aantal excursies optioneel aan te bieden, en niet standaard in ons reisprogramma op te nemen. Zo kunnen onze reizigers zelf bepalen aan welke activiteiten zij wel of niet willen deelnemen of hoe zij hun tijd ter plaatse willen besteden. 
Vertrekdatum: 01/08/2015
Beoordeling: 7
Joanna: Een hele leuke reis. Je ziet veel van het eiland en hebt genoeg vrije tijd om lekker te ontspannen. We hebben ervan genoten.