Familiereis INDONESIË: BALI
16 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
50 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,4
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 23/12/2017
0 Beoordeling: 8
Ilse : De reisbegleider voor de reis naar Indonesië was super vriendelijk, lokaal en wist ons dus heel goed de cultuur van Bali over te brengen. De reis was heel leuk en ook ons tieners vonden het geweldig met de andere tieners van de groep. Echt een leuk concept!
Vertrekdatum: 22/07/2017
1 Beoordeling: 9
Chretienne : Ontzettende leuke reis in een prachtig land met balans tussen culturele en sportieve activiteiten en lekker luieren in mooie accommodaties met fijne spa's. Wij reisden met kinderen van 5 en 8. Reis was voor hen ook erg leuk en schema zeker niet te zwaar. Een aanrader!
Vertrekdatum: 22/07/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Aanrader voor gezinnen met tieners. Juiste mix van relaxen aan het strand/zwembad en uitstapjes.
Vertrekdatum: 22/07/2017
0 Beoordeling: 8
Yvonne : Voor het eerst met een groep en Koning Aap op reis geweest. Mooie gevarieerde reis waar de 12+ kids en ouders een geweldige tijd met elkaar hebben gehad. Fijne afwisseling van excursies en activiteiten en toch ook tijd om een keer niks te doen.
Vertrekdatum: 08/07/2017
1 Beoordeling: 9
Geert : Voor ons de eerste maal dat we als gezin deelnamen aan een groepsreis maar dit is zeer goed meegevallen. Alles was infeite zeer goed georganiseerd. De reisgids was super en heeft het programma van de reis zodanig aangepast dat er voor iedereen steeds iets leuk bijzat. Een goed mix tussen natuur, cultuur en ontspanning. Het programma was niet te zwaar zodat jonge kinderen voldoende rust konden nemen zonder dat de groep hier last van had. Bij deze reis kon je gewoon je koffer pakken, het vliegtuig opstappen en het land verkennen zonder enige voorbereiding. Top.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Ik vond de prijs kwaliteit verhouding van deze reis niet optimaal. Er waren niet heel veel extra, bijzondere activiteiten opgenomen in het standaard programma, de lokaties waar we verbleven waren soms echt niet optimaal. Het prijsniveau in Bali is echt laag, het aanbod had naar mijn mening beter gekund. Paar jaar geleden mee geweest naar Thailand, daar had ik een beter gevoel bij het prijs-kwaliteit verhaal..

Opmerking Koning Aap : Koning Aap streeft ernaar reizigers zoveel mogelijk individuele vrijheid te bieden binnen de georganiseerde groepsreis. Om deze reden kiezen wij ervoor om een aantal excursies optioneel aan te bieden, en niet standaard in ons reisprogramma op te nemen. Zo kunnen onze reizigers zelf bepalen aan welke activiteiten zij wel of niet willen deelnemen of hoe zij hun tijd ter plaatse willen besteden. 
Vertrekdatum: 01/08/2015
1 Beoordeling: 7
Joanna : Een hele leuke reis. Je ziet veel van het eiland en hebt genoeg vrije tijd om lekker te ontspannen. We hebben ervan genoten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.