Boek vóór 14 januari en krijg extra korting
header image

Familiereis NOORD-INDIA

16 dagen - v.a. € 1.543,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,8
159 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,4
Prijs/kwaliteit: 8,4
Accommodatie: 8,5
Transport: 8,6
Vertrekdatum: 13/07/2019
Beoordeling: 8
Jan: Leuke gevarieerde reis met prima vervoer, luxe hotels en een geweldige reisleider. Noord India is een kleurrijke, verrassende en leerzame chaos. Jammer dat de lokale bevolking er zo'n viezigheid van maak maar dat wisten we van te voren. Wij hebben een mooie reis gehad!
Vertrekdatum: 20/04/2019
Beoordeling: 8
Reka: Wat een bijzondere reis! Alle woorden zijn van toepassing op India, betoverend, magisch, vies, druk, gekkenhuis, dankbaar, indrukwekkend en volslagen bizar! Ik heb samen met mijn zoon enorm genoten van de prachtige kleuren, geuren, geluiden en betoverende vergezichten, verhalen van vroeger en nu, historische gebouwen en de variatie aan indrukken die we weer met ons mee naar huis hebben genomen. Ik kan deze familiereis van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een aangenaam bijzonder avontuur in een volstrekt andere wereld.
Vertrekdatum: 06/04/2019
Beoordeling: 9
Elke: Zeer fijne en verrijkende reis in een fantastisch land. Een aanrader, ook met jonge kinderen!
Vertrekdatum: 06/04/2019
Beoordeling: 9
Johan: Onze India-reis was één groot avontuur. Elke dag werden we verrast door het land en de cultuur die zo anders is dan de onze!
Vertrekdatum: 22/12/2018
Beoordeling: 6
ANNMARIE: Alles was goed georganiseerd. De chauffeur en de reisbegeleider hebben goed voor ons gezorgd en stonden altijd klaar om te helpen.
Vertrekdatum: 28/07/2018
Beoordeling: 9
Petra: Met ons gezin hebben we Noord-India ontdekt op een zeer aangename en verrassende manier. We zagen , hoorden, voelden, roken en proefden het echte, lokale leven! De organisatie van de reis was perfect, waardoor we ons geen zorgen hoefden te maken en echt konden ervaren hoe India is. Onze tieners konden het vinden in de groep en waren blij met de ontspanning in het zwembad. Bollywood dansen en Bollywood cinema : super om dit samen met hen te doen! Onze gids zorgde ervoor dat we de meesten dingen heel locale konden doen: koken bij een gezin, eten in een familierestaurant, een winkeltje bezoeken waar er eerlijke handel was. Het was voor ons 4 een reis om nooit te vergeten! Naast de cultuurshock, nemen we de vriendelijkheid en menslievendheid van de Indiërs met ons mee.
Vertrekdatum: 28/07/2018
Beoordeling: 8
Carine: India een cultuurshock ? De shock viel best mee, maar de grote verschillen tussen arm en rijk was vaak confronterend. Deze reis liet je onderdompelen in een andere cultuur, boeiend maar ook bloedheet. Historiek is niet alleen aanwezig in Europa maar zeker ook in India. Een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in cultuur en cultuurgeschiedenis en o nog zo veel meer ...
Vertrekdatum: 28/07/2018
Beoordeling: 9
Ann: Onze zestiendaagse reis in Noord-India was zo intens en boordevol indrukken, dat het lijkt alsof we minstens een maand zijn weggeweest. Veel afwisseling tussen cultuur en entertainment: een bezoek aan schitterende forten en tempels versus relaxen in een Bollywoodfilm, een kamelentocht naar de rand van de woestijn tegenover een helse tocht in een tuk tuk door het levendige Jaipur, ... Het logement in forten en paleizen (met zwembad) vonden we werkelijk sprookjesachtig. Bovendien hadden we een fantastische lokale reisbegeleider, die voor alles zorgde en die voorstellen bedacht om voor iedereen een boeiend programma samen te stellen.
Vertrekdatum: 14/07/2018
Beoordeling: 8
Henk: We waren 2 weken lang ondergedompeld in een wereld van uitersten.
Vertrekdatum: 28/04/2018
Beoordeling: 7
Chris: Een prachtreis met onvergetelijke indrukken en ervaringen Totale chaos in verkeer tot serene rust in prachtige hotels. Geweldige rijkdom qua geschiedenis, architectuur, religies, kleuren en keuken, maar ook enorme armoede en viezigheid op straat. Kan iets beter op kleinere kinderen worden afgestemd dmv excursies direct in nederlands te begeleiden. De stoelen in onze minivan waren niet geschikt voor mensen van 180 om rechtop te kunnen zitten, erg vervelend voor de langere ritten. De aangeleverde info voor de groepsreis mbt bagage is veel te algemeen en moet worden aangepast: neem geen rugzak maar een koffer mee en minimaliseer de rest. geen muscito net, zaklamp etc. Alles is gewoon goed geregeld!
Vertrekdatum: 05/08/2017
Beoordeling: 10
Hilde: Van alle bezochte landen was India voor ons het meest fascinerende. Een bonte mengeling van geschiedenis, cultuur en ontspanning : onwaarschijnlijke drukte in de straten en de marktjes van Delhi, Agra en Jaipur afgewisseld met de landelijke rust van Khimsar en Nawalgarh, de Taj Mahal, de schitterende forten en haveli's, de riksja-, tuktuk- of fiets-ritjes, de lekkere Indische keuken, ... Elke nieuwe dag zorgde voor nieuwe hoogtepunten. Maar boven alles torende één ding uit : het fantastische, vriendelijke en gastvrije Indische volk. Hier willen we opnieuw naartoe.
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 8
Pierre: We zijn allemaal verliefd geworden op India, wat een land, mensen en kleuren. Het eten was fantastisch en niemand is ziek geworden. Mede door Sibren onze reisleider hebben we een hele mooie reis gehad. Wat zou het leuk zijn als er een familiereis naar Zuid India komt ;-)
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 7
Thijs: Prima reis. Regel je visum goed ivm de bureaucratie op het vliegveld.. Geen drone meenemen of gebruiken. De meeste mensen in de dorpen kennen een dergelijk apparaat niet en schrikken enorm. Een drone is ook veelal verboden op echt toeristische locaties. Hou rekening dat de positie van de vrouw zichtbaar ondergeschikt is en desondanks de mannen hun ogen niet in hun zak hebben voor o.a. westerse vrouwen. De confrontatie met ernstige vervuiling op alle fronten en armoede is zeer groot gedurende de hele reis. Kleurrijke bevolking die redelijk afstandelijk reageren op westerse mensen echter ook soms hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen en met je op de foto willen.
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 9
Ronald: We hebben een fantastisch Noord- India reis beleefd. Ogen en oren kwamen we tekort. Geuren, kleuren, geluiden, mensen en dieren... Alle zintuigen zijn geprikkeld. We hebben India in ons hart gesloten.
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 9
Reiziger: Geen.
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 9
Johanna Theodora: Geweldige reis. Uitstekende begeleiding. Prachtige hotels. 16 Dagen maar indrukken voor minimaal een maand.
Vertrekdatum: 20/07/2017
Beoordeling: 9
Christophe: India is voor ons het land van de kleurrijke sari's en eetstalletjes, van de heilige koe die voorbijgeraasd wordt door toeterende brommers en riksja's, van de Taj Mahal en de gigantische forten in warmrode zandsteen gecombineerd met hagelwit marmer, van de kameel in zijn woestijn, van extreme armoede en extreme rijkdom, van de glimlach en de handzwaai!
Vertrekdatum: 15/07/2017
Beoordeling: 9
Jozef: een hele toffe, leerrijke reis waar iedere dag veel te zien en te doen is maar waar je ook telkens effie een moment voor jezelf kan hebben. Keilekker gegeten : vele andere dingen die wij niet kennen maar superlekker. Zalig die airco zowel in de bus als in het hotel. Hele lieve, vriendelijke bevolking : je blijft er goedgezind van
Vertrekdatum: 15/07/2017
Beoordeling: 9
Eelco: Topreis. Alle indrukken die we deze reis hebben opgedaan, zijn een ervaring voor het leven. Een echte aanrader. Super vervoer, accomodaties en reisbegeleiding.
Vertrekdatum: 13/08/2016
Beoordeling: 9
Eddy: De 16-daagse kid reis Noord-India is zeer aan te bevelen. En zeker als eerste kennismaking met dit bijzondere land en haar nog bijzondere inwoners. De Nederlandse reisbegeleiding was top, de accommodaties goed tot uitstekend en het vervoer en reistijden voor kinderen heel aangenaam. Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 23/04/2016
Beoordeling: 9
jacqueline: Een geweldige reis in een heel bijzonder land. Een veelheid aan indrukken van India wordt afgewisseld met prachtige slaapplekken in oude paleizen en forten, altijd met een zwembad. Qua natuur is er niet zo heel veel variatie in dit droge gebied maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de compleet andere cultuur waar je in terecht komt. De duur van twee weken in een meivakantie is ook helemaal goed wat mij betreft... genoeg om te laten bezinken!
Vertrekdatum: 18/07/2015
Beoordeling: 9
norbert: Superreis. Nog mooier dan we hadden verwacht. Overvloed aan paleizen, tempels, forten en musea, cultuur en natuur. Lekker eten. Perfecte lokale begeleider. Hoogtepunten waren de tuktukrides in de steden, de fietstocht, de bioscoop en de ongelofelijke hotels in oude paleizen. Erg goede prijs-kwaliteit-verhouding. Na 16 dagen volledig voldaan.
Vertrekdatum: 18/07/2015
Beoordeling: 10
Aart: Een topreis. Je gaat slechts twee weken, maar doet indrukken op voor minstens een maand!
Vertrekdatum: 25/04/2015
Beoordeling: 9
Roos: Wij hebben een geweldige reis gehad, heel veel gezien en beleefd. We verbleven in sprookjesachtige hotels, zeer goede reisbegeleiding, echt een aanrader!!
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 8
Gudrun: Echte aanrader voor gezinnen met jongeren ! Reisprogramma bevatte alle nodige ingrediënten voor een geslaagde vakantie : serieuze portie cultuur, inleving , avontuur, lekker eten, ontspanning.
Vertrekdatum: 12/07/2014
Beoordeling: 9
Hans: Gereisd met twee blonde tienerdochters. Altijd veilig gevoeld en veel, heel veel gezien, gehoord en geroken. We hebben de halve wereld inmiddels bereisd, maar dit was de ultieme verre reis-ervaring. India gaf meer indrukken dan Europa, Afrika, Zuid Amerika en Indonesië. De organisatie was uitstekend.
Vertrekdatum: 05/04/2014
Beoordeling: 9
Tom: India is zeker geen evidente bestemming om aan te doen met kleine kinderen, maar een uitstekende begeleiding en een aangepast programma hebben het voor ons een onvergetelijke ervaring gemaakt. Hartelijke dank voor de organisatie !