Familiereis NOORD-INDIA
16 dagen - v.a. €1 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,8
65 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,4
Prijs/kwaliteit: 8,3
Accommodatie: 8,6
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 29/07/2017
1 Beoordeling: 9
Ronald : We hebben een fantastisch Noord- India reis beleefd. Ogen en oren kwamen we tekort. Geuren, kleuren, geluiden, mensen en dieren... Alle zintuigen zijn geprikkeld. We hebben India in ons hart gesloten.
Vertrekdatum: 29/07/2017
0 Beoordeling: 8
Pierre : We zijn allemaal verliefd geworden op India, wat een land, mensen en kleuren. Het eten was fantastisch en niemand is ziek geworden. Mede door Sibren onze reisleider hebben we een hele mooie reis gehad. Wat zou het leuk zijn als er een familiereis naar Zuid India komt ;-)
Vertrekdatum: 29/07/2017
1 Beoordeling: 7
Thijs : Prima reis. Regel je visum goed ivm de bureaucratie op het vliegveld.. Geen drone meenemen of gebruiken. De meeste mensen in de dorpen kennen een dergelijk apparaat niet en schrikken enorm. Een drone is ook veelal verboden op echt toeristische locaties. Hou rekening dat de positie van de vrouw zichtbaar ondergeschikt is en desondanks de mannen hun ogen niet in hun zak hebben voor o.a. westerse vrouwen. De confrontatie met ernstige vervuiling op alle fronten en armoede is zeer groot gedurende de hele reis. Kleurrijke bevolking die redelijk afstandelijk reageren op westerse mensen echter ook soms hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen en met je op de foto willen.
Vertrekdatum: 29/07/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Geen.
Vertrekdatum: 29/07/2017
1 Beoordeling: 9
Johanna Theodora : Geweldige reis. Uitstekende begeleiding. Prachtige hotels. 16 Dagen maar indrukken voor minimaal een maand.
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Jozef : een hele toffe, leerrijke reis waar iedere dag veel te zien en te doen is maar waar je ook telkens effie een moment voor jezelf kan hebben. Keilekker gegeten : vele andere dingen die wij niet kennen maar superlekker. Zalig die airco zowel in de bus als in het hotel. Hele lieve, vriendelijke bevolking : je blijft er goedgezind van
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Eelco : Topreis. Alle indrukken die we deze reis hebben opgedaan, zijn een ervaring voor het leven. Een echte aanrader. Super vervoer, accomodaties en reisbegeleiding.
Vertrekdatum: 13/08/2016
1 Beoordeling: 9
Eddy : De 16-daagse kid reis Noord-India is zeer aan te bevelen. En zeker als eerste kennismaking met dit bijzondere land en haar nog bijzondere inwoners. De Nederlandse reisbegeleiding was top, de accommodaties goed tot uitstekend en het vervoer en reistijden voor kinderen heel aangenaam. Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 23/04/2016
1 Beoordeling: 9
jacqueline : Een geweldige reis in een heel bijzonder land. Een veelheid aan indrukken van India wordt afgewisseld met prachtige slaapplekken in oude paleizen en forten, altijd met een zwembad. Qua natuur is er niet zo heel veel variatie in dit droge gebied maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de compleet andere cultuur waar je in terecht komt. De duur van twee weken in een meivakantie is ook helemaal goed wat mij betreft... genoeg om te laten bezinken!
Vertrekdatum: 18/07/2015
0 Beoordeling: 10
Aart : Een topreis. Je gaat slechts twee weken, maar doet indrukken op voor minstens een maand!
Vertrekdatum: 18/07/2015
1 Beoordeling: 9
norbert : Superreis. Nog mooier dan we hadden verwacht. Overvloed aan paleizen, tempels, forten en musea, cultuur en natuur. Lekker eten. Perfecte lokale begeleider. Hoogtepunten waren de tuktukrides in de steden, de fietstocht, de bioscoop en de ongelofelijke hotels in oude paleizen. Erg goede prijs-kwaliteit-verhouding. Na 16 dagen volledig voldaan.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 9
Roos : Wij hebben een geweldige reis gehad, heel veel gezien en beleefd. We verbleven in sprookjesachtige hotels, zeer goede reisbegeleiding, echt een aanrader!!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.