Familiereis ALBANIË
9 dagen - v.a. €995 Boek nu

Excursies Familiereis ALBANIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Saranda: Historische stad Butrint, Ksamil Beach en Mesopotam

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Na het ontbijt vertrek je voor een halve dag durende excursie naar archeologische plaats Butrint. De stad is in het eerste millenium v. Chr. gesticht door Grieken en wordt als een van de belangrijkste plaatsen uit de oudheid in de Balkan gezien. Je bezoekt er onder andere het amfitheater, de overblijfselen van het thermische bad en de leeuwenpoort.  Na het bezoek aan Butrint, bezoek je Ksamil, een prachtig strand wat onderdeel is van het Butrint Nationaal Park en het dorpje Mesopotam, wat bekend is om zijn 13e eeuwse St. Nikolaaskerk. 

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:00 – 12:30 uur 

Inbegrepen: vervoer, Engelstalige gids
Niet inbegrepen: entreegeld, fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.