Communicatie Estland

Post van Estland naar de Benelux doet er ongeveer twee tot vier dagen over. Internationaal bellen is geen probleem en kan vanuit een telefooncel of op het postkantoor. Hiervoor heb je telefoonkaarten nodig die je bij het postkantoor of in een kiosk kunt kopen. Bellen vanuit een hotelkamer is altijd duurder. Als je vanuit Estland naar huis wilt bellen, toets dan eerst een 8 (wacht op kiestoon) en dan de landencode van Nederland 0031 of België 0032. De landcode van Estland is +372.

Mobiel bellen in Estland
Informeer voor vertrek bij je provider naar de beltarieven. Zie ook: www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Wanneer je een simlockvrij toestel hebt is het voordeliger om een lokale SIM-kaart plus prepaid beltegoed aan te schaffen. Verkrijgbaar bij de R-kiosks (vraag naar könekaart). Meest prominente telecombedrijven in Estland zijn: EMT, Elisa en Tele2.

Internet in Estland
Er zijn volop internetcafés, sommige zijn zelfs 24 uur per dag geopend. In de meeste hotels en in veel restaurants in Tallinn is Wi-Fi beschikbaar. Zie: www.wificafespots.com of download de app ‘Free WiFi finder’.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.