Online Chat

Reizen naar Turkmenistan

Reisdocumenten Turkmenistan

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal 6 maanden geldig is en beschikt over tenminste 2 lege visum pagina’s tegenover elkaar.
 
Visum:
Ja, voor deze bestemming is een visum nodig voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Wij raden je aan om 6 weken voor vertrek van je groepsreis je visum aan te vragen.

Je kunt het visum voor Turkmenistan uitsluitend via onze partner Visa4Travel aanvragen. Het team van Visa4travel is telefonisch bereikbaar via 085 0218180, en helpt je graag bij je visumaanvraag. Het aanvragen van een visum kost namelijk veel tijd en kan foutgevoelig zijn.

Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders).

Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie: 
- Nederlandse reizigers bezoeken: visa4travel.nl/koningaap
- Belgische reizigers bezoeken: visa4travel.be/koningaap

Je betaalt rechtstreeks aan Visa4Travel. 

Meer aanvullende informatie is terug te vinden onder het tabblad 'Meer reisinfo' bij iedere reis.

Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen