Online Chat

Reizen naar Turkmenistan

Reisdocumenten Turkmenistan

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal 6 maanden geldig is en beschikt over tenminste 2 lege visum pagina’s tegenover elkaar.
 
Visum:
Voor deze bestemming regel je het visum bij aankomst in Turkmenistan. Het is een 'visum on arrival' voor 10 dagen. Deze ontvang je op de luchthaven na betaling en het tonen van de fysieke uitnodigingsbrief. Voor Nederlandse reizigers zijn de visumkosten 85 USD en voor Belgische reizigers 75 USD (de prijzen zijn onder voorbehoud). Het visum dien je cash te betalen. De uitnodigingsbrief ontvang je uiterlijk 2 weken voor vertrek van ons. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan gelijk contact met ons op want de uitnodigingsbrief is essentieel voor het visum. Het is erg belangrijk dat je de uitnodigingsbrief zelf uitprint en meeneemt. 

Voor Turkmenistan moet er naast het visum ook een permit gekocht worden van 14 USD (onder voorbehoud). Dit betaal je cash aan de grens. Voor de permit zijn ook 2 kleuren pasfoto's nodig.

Als je afwijkend reist van de groepsreis raden wij je aan om je goed te laten informeren over of je een visum nodig hebt. Onze partner Visa4Travel helpt je graag verder en is telefonisch bereikbaar via 085 0218180. Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders).

Kijk op de website van Visa4Travel voor meer informatie: 

- Nederlandse reizigers bezoeken: visa4travel.nl/koningaap
- Belgische reizigers bezoeken: visa4travel.be/koningaap

Meer aanvullende informatie is terug te vinden onder het tabblad 'Meer reisinfo' bij iedere reis.

Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen