Communicatie Turkmenistan

Iedere vorm van communicatie wordt gecontroleerd door de regering. Zelfs je ansichtkaarten worden bekeken alvorens ze voor verder transport ter beschikking worden gesteld.  

Telefoneren in Turkmenistan 
Turkmenistan beschikt over eem mobiel GSM netwerk. Informeer bij je provider of deze een overeenkomst heeft met een van de Turkmeense Telecombedrijven (MTS en TM Cell).  Een overzicht van de beltarieven per provider vind je op www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Het internationale landennummer van Nederland is +31, van België +32 en van Turkmenistan +993. Houd er rekening mee dat alle uitgaande telefoontjes afgeluisterd kunnen worden, dus wees voorzichtig.    

Internet in Turkmenistan
Buiten Ashgabat is internet een onbekend iets en zelfs in de stad zelf is het iets voor de geprivilegieerden. Houd er rekening mee dat uitgaande e-mails bekeken kunnen worden. De regering blokkeert bepaalde websites. In lobby’s van de meeste hotels is WiFi.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.