Rondreis PATAGONIË
24 dagen - v.a. €3 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
61 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,0
Accommodatie: 7,3
Transport: 7,1
Vertrekdatum: 13/10/2017
0 Beoordeling: 8
Paul : Prachtige reis met veel natuurschoon, maar wel erg duur want er komen veel extra's bij.
Vertrekdatum: 10/12/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : -
Vertrekdatum: 05/11/2016
0 Beoordeling: 8
Martin : Een fantastische reis met veel mooi natuurschoon. Geweldige gletsjers. De prijzen van de excursies zijn tussentijds verhoogd. Goede (wandel)conditie vereist.
Vertrekdatum: 08/11/2015
1 Beoordeling: 9
Jürgen : Fantastische natuurreis! Geen 2 dagen zijn hetzelfde! Patagonië overtrof mijn verwachtingen!
Vertrekdatum: 08/11/2015
1 Beoordeling: 9
An : Prachtige natuur!!!! Wat is de mens toch klein... Ideaal om te ontsnappen aan het hectische dagelijkse leven en stil te staan bij wat echt belangrijk is.
Vertrekdatum: 18/10/2015
1 Beoordeling: 9
Sabine : Deze reis is zonder meer de moeite waard!! De natuur die je te zien krijgt zal nog moeilijk te evenaren zijn. Alles was perfect geregeld voor ons, de reisbegeleider nam ons een maand op sleeptouw en deed dit zonder meer perfect. Als ik dan toch een minpuntje zou moeten geven dan zou ik zeggen dat dit een prijslijk reisje is. Argentinie is een duur land, sommige excursies waren vrij duur maar het is zeker de moeite waard!
Vertrekdatum: 18/10/2015
1 Beoordeling: 9
Sjaak : Schitterende reis. Zeker een aanrader. Als je aan de verschillende activiteiten wilt deelnemen, wat wij aanbevelen, is het geadviseerde zakgeld van Koning Aap niet toereikend. Tip: Neem je zakgeld in dollars mee.
Vertrekdatum: 01/02/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : nee
Vertrekdatum: 04/01/2015
1 Beoordeling: 9
Willy : Als je van natuur houdt is dit een echte aanrader. Hou er wel rekening mee dat de uitstappen duur zijn.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.