Rondreis PATAGONIË
26 dagen - v.a. €4 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
91 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 6,8
Accommodatie: 7,1
Transport: 7,4
Vertrekdatum: 08/11/2015
1 Beoordeling: 9
An : Prachtige natuur!!!! Wat is de mens toch klein... Ideaal om te ontsnappen aan het hectische dagelijkse leven en stil te staan bij wat echt belangrijk is.
Vertrekdatum: 08/11/2015
1 Beoordeling: 9
Jürgen : Fantastische natuurreis! Geen 2 dagen zijn hetzelfde! Patagonië overtrof mijn verwachtingen!
Vertrekdatum: 18/10/2015
1 Beoordeling: 9
Sabine : Deze reis is zonder meer de moeite waard!! De natuur die je te zien krijgt zal nog moeilijk te evenaren zijn. Alles was perfect geregeld voor ons, de reisbegeleider nam ons een maand op sleeptouw en deed dit zonder meer perfect. Als ik dan toch een minpuntje zou moeten geven dan zou ik zeggen dat dit een prijslijk reisje is. Argentinie is een duur land, sommige excursies waren vrij duur maar het is zeker de moeite waard!
Vertrekdatum: 18/10/2015
1 Beoordeling: 9
Sjaak : Schitterende reis. Zeker een aanrader. Als je aan de verschillende activiteiten wilt deelnemen, wat wij aanbevelen, is het geadviseerde zakgeld van Koning Aap niet toereikend. Tip: Neem je zakgeld in dollars mee.
Vertrekdatum: 01/02/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : nee
Vertrekdatum: 04/01/2015
1 Beoordeling: 9
Willy : Als je van natuur houdt is dit een echte aanrader. Hou er wel rekening mee dat de uitstappen duur zijn.
Vertrekdatum: 14/12/2014
1 Beoordeling: 7
Marcel : Mooie, actieve en afwisselende reis voor wandelaars en natuurliefhebbers, met wandelingen op de mooiste plekken in de Andes (o.a. vulkanen, gletsjers) en natuurexcursies (o.a. zeeleeuwen, zeeolifanten, pinguïns, dolfijnen).
Vertrekdatum: 19/10/2014
1 Beoordeling: 7
Reiziger : de reis en locaties zijn top, de verwachting die wordt gewekt qua kosten brengt is teleurstellend.
Vertrekdatum: 19/10/2014
0 Beoordeling: 8
Rob : prachtige reis maar beter als het vervoer meer aan de verwachtingen voldeed en het verblijf in een jeugdherberg werd overgeslagen.
Vertrekdatum: 19/10/2014
0 Beoordeling: 8
Ed : een boeiende reis, waar je over blijft nadenken en elke foto die je gemaakt hebt roept herinneringen op, ook al maak je ze snel achter elkaar; toch zie je de verschillen, zoveel neem je waar, een mooie keuze van vrijheid; je waarneming die opnieuw wordt bijgesteld.
Vertrekdatum: 19/10/2014
0 Beoordeling: 8
Mariska : Ontzettend mooie reis, afwisselend qua landschap, dieren, excursies. Prima reisbegeleider, die zijn best deed om iedereen het naar de zin te maken. Wel pittig qua programma, vooral de trekkings zijn pittig maar zeer de moeite waard.
Vertrekdatum: 02/02/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Hele afwisselende reis door de verschillende landschappen maar ook door de diverse, actieve excursies die worden aangeboden (een goede conditie is handig). Neem verschillende soorten kleding mee aangezien het weer onvoorspelbaar is. Goede bergschoenen zijn zeker een must. Pinnen in Argentinië is ongunstig qua koers, hoeveelheid per transactie en kosten maar het wisselen van USD gaat erg gemakkelijk dus zorg ervoor dat je een groot gedeelte van het zakgeld in USD meeneemt ($800 pp is voor ons voldoende gebleken). Hou er tevens rekening mee dat biljetten van 50 en 100 een betere wisselkoers bieden dan de kleinere biljetten en de biljetten dienen onbeschadigd te zijn. Euro's wisselen kan ook maar excursies moeten vaak in USDollars worden afgerekend. Pinnen in Chili gaat makkelijk. Het is een intensieve en vermoeiende reis maar het is een fantastische ervaring en zeer zeker de moeite waard!!!
Vertrekdatum: 02/02/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Neem Dollars mee deze zijn goed te wisselen!!
Vertrekdatum: 02/02/2014
0 Beoordeling: 8
Maarten : Mooie natuurreis met genoeg optionele activiteiten. Enkele lange reisdagen, maar dit weet je van tevoren. Lekker eten en drinken en een goede infrastructuur maken het reizen comfortabel. Echt een nadeel is dat er op het moment van boeken geen vluchtschema bekend is, terwijl dit voor mij doorslaggevend kan zijn. Bij andere organisaties is dit vaak al een jaar van tevoren bekend.
Vertrekdatum: 02/02/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Superreis met prachtige natuur, die door de Argentijnen en Chilenen goed wordt beschermd en waar je, ondanks het toerisme, nog alleen op de wereld kan zijn. Een goede conditie is vereist vanwege de zware trekkings en beklimmingen. Geweldige start in het relaxte Santiago de Chili en een goede afsluiting in het spetterende Buenes Aires. Wat fijn dat deze steden bij de reis inzitten.
Vertrekdatum: 02/02/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : De natuur in Patagonie is adembenemend, na iedere bocht weer een mooi uitzicht. Aan wie van een actieve vakantie in de natuur houdt kan ik deze reis van harte aanbevelen. Ook de koloniale hoofdsteden zijn een bezoek waard en tango kan natuurlijk niet ontbreken.
Vertrekdatum: 15/12/2013
0 Beoordeling: 8
Andre : Patagonie is een eldorado voor de reiziger die houdt van stevige wandelingen en ver gezichten. Het ruige maar soms ook sprookjes achtige uitzicht laat je genieten van al wat de natuur te bieden heeft. Zorg er wel voor dat je stevige bergschoenen en ademende kleding bij je hebt, want het klimaat wisselt snel van temperatuur en omstandigheden. Geniet van de pracht en praal van de natuur, maar ook van de stilte. Veel plezier.
Vertrekdatum: 15/12/2013
1 Beoordeling: 9
marian : De schoonheid en diversiteit van de landschappen en dieren tijdens deze reis zijn mij zeer bevallen. Reistempo, accommodaties, vervoer, alles kwam aangenaam over
Vertrekdatum: 10/11/2013
0 Beoordeling: 8
Marcel : Prachtige reis met vele hoogtepunten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.