Rondreis INDONESIË: SUMATRA, JAVA EN BALI
22 dagen - v.a. €2 095 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
108 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,3
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 26/07/2017
0 Beoordeling: 8
Jeroen : hoogtepunten van de reis zijn werkelijk fantastisch
Vertrekdatum: 03/05/2017
0 Beoordeling: 8
Trijntje : Prima reis. Veel gezien. Het is een hele mooie afwisselende reis. Vriendelijke mensen. Heerlijk gegeten elke dag. We hebben genoten. Nu nog lekker na genieten op Bali.
Vertrekdatum: 26/10/2016
0 Beoordeling: 10
Jannie : wij (mijn schoon dochter en ik) hebben genoten zo veel te zien ook de uitleg door onze reislijder was geweldig even stopen bij een verkoop van b.v annanas die dan samen aan snijden en op eten of o hier is een bruilof even binnen kijken niets was te gek maar erg leuk
Vertrekdatum: 14/09/2016
0 Beoordeling: 8
Theo : Mooie reis veel gezien van het land en de cultuur redelijke tot goede hotels.Het enige minpunt zijn de plaatselijke lokalen van de koffiestops.
Vertrekdatum: 14/09/2016
0 Beoordeling: 8
Ingrid : Het was een een fantastische reis met veel hoogtepunten. We hadden een enthousiaste reisleider, en gezellige groep.
Vertrekdatum: 14/09/2016
0 Beoordeling: 8
hans : Deze reis biedt je de mogelijkheid ruim kennis te maken met Indonesie, met de verschillende culturen, de verschillende eilanden en het welvaartsniveau van de bewoners
Vertrekdatum: 03/08/2016
1 Beoordeling: 9
Ron : We hebben zoveel gezien en gedaan dat dit niet in het kort is te beschrijven. De reis door het gastvrije en vriendelijke land was indrukwekkend en gevarieerd. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Wij waren met onze drie kinderen (20, 22 en 24) en ook zij hebben volop van deze bijzondere reis genoten. De persoonlijke touch van reisbegeleider Roel in het programma zorgde voor onvergetelijke momenten. Net als onze eerdere reizen met Koning Aap was alles, mede door de enorme inzet van Roel, tot in de puntjes verzorgd. Deze afwisselende reis is een echte aanrader en zoals Roel het zegt: "Sumatra is natuur, Java is cultuur en Bali is het Paradijs".
Vertrekdatum: 03/08/2016
1 Beoordeling: 9
Maarten : Een hele intensieve trip met lange reisdagen maar desondanks prachtige reis door dit mooie land. Behalve de highlights is er voldoende gelegenheid om zelf erop uit te gaan en in contact te komen met de lokale bevolking. De toegankelijkheid en gastvrijheid is voor ons kenmerkend gebleken. Jammer dat we zo kort (één overnachting) in Djokjakarta waren. Dit had voor ons langer mogen zijn.
Vertrekdatum: 20/04/2016
1 Beoordeling: 9
Leo : het is een prachtige en afwisselende reis De natuur en tradities op Sumatra De bezienswaardigheden op Java en de prachtige rijstterrassen op Bali De vriendelijke mensen Hij komt beslist in onze toplijst te staan
Vertrekdatum: 20/04/2016
0 Beoordeling: 8
Frits : Afwisselende reis met ruim aanbod aan bezienswaardigheden, echter de hotel voorzieningen waren matig.
Vertrekdatum: 20/04/2016
0 Beoordeling: 8
Johannes M.W.G. : Mooie reis met veel hoogtepunten, je zit wel veel in de bus wat ook wel weer fijn is vanwege de airco. Als natuurliefhebber wat mij betreft een betere verhouding tussen tempels kijken en meer in de natuur waar je prachtige dieren en planten ziet.
Vertrekdatum: 16/09/2015
1 Beoordeling: 9
Yolanda : Prachtige reis en ervaring! Vooral als je voor de eerste keer een reis naar de tropen maakt en mag zien/ervaren/meebeleven hoe de mensen daar leven en wat voor maatschappelijke waarden voor hen van belang zijn. En qua natuur en cultuur: genieten van al het diverse moois dat er allemaal is.
Vertrekdatum: 16/09/2015
1 Beoordeling: 7
charlotte : De meeste top toeristische attracties worden bezocht, met een aantal ongewone aanbiedingen bovenop (wandeling in het Karbouwen gat) Het personneel en vooral de gids waren op de meeste plaatsen zeer vriendelijk, wat een leuke indruk geeft van Indonesiers...maar als je een hekel hebt aan uren lange oproepen tot het gebed op alle uren van de dag en de nacht (op sommige plaatsen begon het om 3:30 's morgens en het duurde langer dan een uur!) , kies dan een andere bestemming!
Vertrekdatum: 16/09/2015
0 Beoordeling: 10
Carla : Hoogtepunten van deze reis zijn voor mij de Oerang oetangs en het Tobameer op Sumatra, en de Bromo en Ijen vulkaan op Java. Op Bali was Lovina heerlijk om bij te komen, mooi aan zee.
Vertrekdatum: 15/07/2015
1 Beoordeling: 9
Herman : Intensieve maar boeiende en kleurrijke kennismaking met Indonesie.
Vertrekdatum: 15/07/2015
1 Beoordeling: 9
Marit : We hebben een fantastische reis gehad! De reisleider heeft ons zijn land laten zien met vele extra's. De groep was gezellig en we hebben veel lol gehad. Ondanks dat wij de reis niet helemaal hebben kunnen afronden, blikken wij terug op een mooie vakantie!
Vertrekdatum: 15/07/2015
1 Beoordeling: 9
Menno : Een hele mooie reis. Nog nooit zo dicht bij apen gestaan. Een geode mix van natuur en cultuur. De dagen zijn goed gevuld. En natuurlijk ook lekker eten.
Vertrekdatum: 04/10/2014
1 Beoordeling: 9
Annemiek : Prachtige reis! Echt een aanrader. veel mooie natuur, veel cultuur! Een erg gastvrije bevolking!
Vertrekdatum: 04/10/2014
1 Beoordeling: 9
Daniel : Indonesie is een mooi land met veel mogelijkheden, spijtig dat de afstanden soms groot zijn en het verkeer druk
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.