Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Zuid-Afrika

Groepsreizen naar Zuid-Afrika

Groepsreizen Zuid-Afrika

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Zuid-Afrika groepsreizen hoe mooi dit prachtige land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Als je hebt besloten om deel te nemen aan een van onze Zuid-Afrika groepsreizen, kom je terecht in een prachtig land met een indrukwekkend verleden. De imponerende plekken die je tijdens je rondreis door Zuid-Afrika kunt bezichtigen zijn niet op één hand te tellen, laat staan het aantal bezienswaardigheden dat minder bekend is. Denk aan Kaapstad, Johannesburg, de Tafelberg, Robbeneiland, Kaap de Goede Hoop, Port Elisabeth, het Krugerpark, Pretoria en de townships …  Dit fascinerende en in alle opzichten gevarieerde land maakt niet voor niets een onuitwisbare indruk op iedere reiziger.