Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Tadjikistan

Groepsreizen naar Tadjikistan

Groepsreizen Tadjikistan

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Tadjikistan groepsreizen hoe mooi dit prachtige Centraal-Aziatische land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

De groepsreis naar Tadjikistanbrengt je onder meer naar de warmwaterbronnen bij Garm Chashm. Hier kun je samen met de Tadjieken badderen en met handen en voeten gesprekken voeren met deze vriendelijke inwoners. Nomaden zul je in de zomer regelmatig tegenkomen wanneer je onderweg bent naar Murgab. Veel Kirgiezen verblijven in joerten en verspreid in het landschap vind je hun vilten nederzettingen. Compleet met yaks, geiten en schapen. Tijdens je groepsreis door Tadjikistan bezoek je ook het Karakul-meer, ontstaan door een meteorietinslag. Dit meer wordt omringd door vele besneeuwde bergpieken. Een schitterend gezicht!