Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Roemenië

Groepsreizen naar Roemenië

Groepsreizen Roemeniƫ

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om unieke herinneringen te maken.

Dracula en Ceaucescu zijn misschien de meest bekende historische figuren die Roemenië heeft voortgebracht en bieden bezienswaardigheden om een verblijf in Roemenië te rechtvaardigen. Neem een kijkje in het sprookjesachtige kasteel van Bran en raak geïmponeerd door de geschiedenis van de bloeddorstige graaf Dracula. Ook Boekarest zal je verrassen. Bezoek hier tijdens je Roemenië groepsreis het gigantische Parlementspaleis van Ceausescu, de laatste communistische leider van Roemenië.

Maar het land heeft meer, veel meer, te bieden. In de bergen van de regio Transsylvanië liggen pittoreske dorpjes waar eeuwenoude ambachten nog in ere worden gehouden. In de middeleeuwse citadel Sighisoara met heb je het gevoel dat je terugreist door de tijd. Sibiu is een stad waar barokke gevels, pleinen en musea reizigers naar het historische centrum lokken. De stad Brasov is rijk aan Saksisch, Hongaars en Roemeens erfgoed. Binnen de oude stadsmuren vind je smalle straten en goed bewaard gebleven gekleurde huizen.

De monding van de Donau is de grootste rivierdelta van Europa. Vaar in de Donaudelta door een labyrint van waterwegen en ga tijdens je groepsreis door Roemenië op zoek naar de grote aantallen water- en moerasvogels. Roemenië is ook een heerlijke bestemming om in de pittoreske dorpjes terug in de tijd te gaan, te wandelen in de bergen en heuvels, te genieten van heerlijke boerenmaaltijden en je te verbazen over de prachtige plekken en bouwwerken die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.

Wil je de sfeer in Roemenië zelf proeven? Maak dan een groepsreis Roemenië met Koning Aap!