Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Namibië

Groepsreizen naar Namibië

Groepsreizen Namibië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Tijdens onze groepsreizen naar Namibië ervaar je dit prachtige land in al zijn facetten. Namibië is groots, uitgestrekt en lijkt soms zelfs verlaten. Samen met je reisgenoten doorkruis je het Namibische landschap. Je wandelt bij de Fish River Canyon, een van de meest adembenemende kloven van Afrika. Met een drankje in de hand geniet je er van de zonsondergang. In Sossusvlei beklim je de enorme zandduinen. Eenmaal boven kijk je uit over een zee van zand en in het iets verder gelegen Deadvlei sta je plots op een witte kleipan, omgeven door rode zandduinen.

De stad Swakopmund ligt ingeklemd tussen de woestijn en de Atlantische Oceaan. Maak vanuit Swakopmund kennis met dolfijnen, pelsrobben en pelikanen of ga op zoek naar de ‘kleine vijf’ in de woestijn rond de stad. In Damaraland ligt UNESCO Werelderfgoed Twyfelfontein, duizenden jaren oude rotstekeningen van de San. Wilde dieren spot je in het Etosha Nationaal Park. In de Namibische winter is alles dor en bedekt onder een laag wit stof. Rondtrekkende olifanten, leeuwen, giraffen en zebra’s zijn dan makkelijk te spotten, vooral wanneer alle dieren samenkomen bij de waterplaatsen in het park. In de Namibische zomer verandert Etosha en is er veel meer groen. Jonge dieren worden geboren en trekvogels uit Europa arriveren rond deze tijd. Beginnen de reiskriebels al te komen?

Ga mee op een van onze groepsreizen naar Namibië en laat je verrassen door oneindig veel moois!