Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Marokko

Groepsreizen naar Marokko

Groepsreizen Marokko

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Marokko groepsreizen hoe mooi dit prachtige stukje Noord-Afrika is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Je hoeft er slechts een paar uurtjes voor in het vliegtuig te zitten, maar komt terecht in een totaal andere wereld: wie meegaat op een van onze Marokko groepsreizen, kan zich laten verrassen door gevarieerde landschappen, prachtige koningssteden zoals de hoofdstad Rabat, de Marokkaanse keuken en de gastvrije bevolking. Het ene moment bevind je je in het woeste Atlasgebergte, de volgende dag kijk je vanaf een betoverend strand uit over de Atlantische Oceaan, weer even later sta je midden in de woestijn, om vervolgens onder de indruk te raken van het stadsleven van bijvoorbeeld Rabat, Casablanca of Marrakech. De verveling kan onmogelijk toeslaan tijdens de Marokko groepsreizen van Koning Aap.

Een Marokko groepsreis is een combinatie van mooie steden zoals Rabat, Marrakech, Fès en Casablanca en een bijzonder veelzijdig landschap. Je hebt er de mogelijkheid om het woeste Atlasgebergte te doorkruisen, waar het aantal fantastische panorama’s niet te tellen is.