Reizen naar MAROKKO

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Familiereizen Marokko

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Marokko en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Noord-Afrikaanse  land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Marokko.

Laat je gezin kennis maken met de cultuur van de prachtige steden Rabat, Fès, Marrakech en Meknès, ookwel de visitekaartjes van Marokko genoemd. Marokko familiereizen zijn dan ook niet compleet zonder een bezoek aan minimaal een van deze mystieke steden. Fès is niet alleen de oudste koningsstad, maar ook zowel het wetenschappelijke als religieuze centrum van het land. De architectuur in het kleurrijke, bruisende Marrakech is indrukwekkend, terwijl de bijnaam van Meknés niet voor niets het Versailles van Marokko luidt. In de hoofdstad Rabat vallen vooral de imposante muren op en verderop ligt de grootste Marokkaanse stad Casablanca, een heuse metropool vol bezienswaardigheden economische contrasten en bezienswaardigheden. Hoewel Casablanca geen koningsstad is, is een bezoek aan deze stad tijdens je familiereis in Marokko zeker de moeite waard.

Beleef onze familiereizen door Marokko door de ogen van je kind.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.