Reizen naar KAZACHSTAN

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen Kazachstan

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Kazachstan groepsreizen hoe mooi dit prachtige land in Centraal-Azië  is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft. 
Wanner je meegaat op een van onze greopsreizen door Kazachstan kun je volop cultuur snuiven in Türkistan. In deze stad vind je het mausoleum van Hodja Ahmed Yasavi; een religieus leider en dichter. Het mausoleum is nooit helemaal afgebouwd, maar het geeft je wel een goed beeld van de Kazachstaanse architectuur. De hoofdstad van Kazachstan, het moderne Almaty, is ook zeker het deelnemen aan  groepsreizen naar Kazachstan waard. Deze stad aan de zijderoute ligt aan de voet van het Talass Alatau-gebergte. Typische Sovjetkarakteristieken zoals brede boulevards, grote parken en classicistische architectuur kenmerken deze stad. De Nikolaas Kathedraal en Zonkov Kathedraal dateren uit de tsarentijd. Daarnaast vind je in Almaty chique winkels en buitenlandse restaurants met op de achtergrond de besneeuwde toppen van het Tien Shan-gebergte. 
 
Wil je ook naar Kazachstan op vakantie? Ga mee op een van onze Kazachstan groepsreizen en laat je met open armen verwelkomen door de gastvrije inwoners van dit bijzondere land.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.